Gå til hoved-indhold
Fredericias nyrenoverede lystbådehavn dannede rammen, da Ole Risbjerg (th) fra RISBJERG A/S tidligere på sommeren leverede en 41-fods Beneteau til en kundeKort Nyt
Fredericias nyrenoverede lystbådehavn dannede rammen, da Ole Risbjerg (th) fra RISBJERG A/S tidligere på sommeren leverede en 41-fods Beneteau til en kunde.

Risbjerg sælger 30-40 % mere i år - klar til MESSE C

Næsten hele paletten af sejl- og motorbåde fra Beneteau og Searay præsenteres, når Risbjerg A/S udstiller på Fredericia Boat Show 2013 til foråret.

Af Troels Lykke |

Silkeborg-virksomhedens trumfkort, Risbjerg A/S, har i flere år været sejlbådene fra verdens største bådværft, nemlig franske Beneteau.

Bådene bygges på syv værfter langs den franske vestkyst, og naboskabet til det ofte rå og blæsende Atlanterhav giver perfekte muligheder for at teste og udvikle bådtyperne.

Beneteaus program består af tre modelrækker – Oceanis, First og Sense – som dækker alle tænkelige sejlerbehov og spænder vidt pris- og størrelsesmæssigt. Alle tre serier er naturligvis rigt repræsenteret i Fredericia.

- Desuden glæder vi os meget til at vise publikum et bredt udsnit af Searay motorbåde, som vi har overtaget importen af her først på sommeren, fortæller Ole Risbjerg fra RISBJERG A/S.

Amerikanske Searay er blandt verdens største producenter af motorbåde, og programmet spænder fra mindre, trailerbare både til de store luksusyachts.

30-40 procent bedre salg

2012 bliver ikke et jubelår for bådbranchen, og som alle andre oplever RISBJERG A/S også et vanskeligt marked. Ikke desto mindre ligger silkeborgenserne 30-40 procent over niveauet på samme tidspunkt sidste år.

- Vi har nogle anerkendte kvalitetsmærker, som altid sælger på et vist niveau, også i udfordrende tider, påpeger Ole Risbjerg, som ser med forventning frem mod Boat Show 2013 i MESSE C Fredericia.

- Vi har altid haft rigtig gode bådudstillinger i Fredericia – bedre end i København. Vi får altid solgt et antal både i Fredericia, skabt en masse gode kontakter – og så tror vi på vigtigheden af at vise flaget og profilere sig, også i et udfordret marked, slutter Ole Risbjerg.

Boat Show 2013 finder sted over to weekender 22.-24. februar og 1.-3. marts 2013 i MESSE C Fredericia. Der er tale om en jubilæumsudstilling, idet det er nummer 25 i rækken af Boat Shows.

content-loader
content-loader
content-loader