Gå til hoved-indhold
Hos Reese Marin kan du se et større udbud af Grand Soleil. Foto: Reese MarinUdstyr
Hos Reese Marin kan du se et større udbud af Grand Soleil. Foto: Reese Marin

Køb din nye eller brugte båd i påsken

Skal du kigge på ny eller brugt båd i påsken, har forhandlerne slået dørene op til prøvesejladser og mange gode tilbud, det fortæller fire forhandlere.

Af katrine bertelsen |

Har du planer om at købe ny båd, er påsken velegnet til at tage en tur rundt hos forhandlerne. Der er mange gode og billige både til salg, hvad enten du kigger efter nyt eller brugt.

Reese Marin

Reese Marin har åbent hele påsken, og tilbyder prøvesejlads i en Marex 370 Aft Cabin Cruiser, en rap motorbåd på knap 12 meter. Reese forhandler også Grand Soleil, Dehler og Targa. Udover de nye både er der også 35 gode brugte både til salg.

Hvorfor du lige skal vælge at besøge Reese Marin, siger Henrik Reese, - at vi har mere end 40 års erfaring, og Reese Marin også eksisterer på den anden side af krisen.

Reese Marin, Sydhavn 4, 6200 Aabenraa

www.reesemarin.dk/info/nyheder/40-besog-os-i-pasken

Floor Marine A/S

Floor Marine holder åbent fra torsdag til søndag i påsken. Floor Marine er forhandler af Bavaria og Dufour, og har også 50 brugte både fra 32 – 40 fod til salg. 

Og hvorfor man lige skal lægge vejen omkring Egå er, - fordi vi er den eneste forhandler der fører Bavaria, og vi har de bedste produkter, siger Michael Floor, og tilføjer at de altid har gode tilbud.

Floor Marine A/S, Egå havvej 15, 8250 Egå
www.floor.dk

Tempo Bådsalg

Tempo Bådsalg har åbent alle dage i påsken. Her kan du se over 150 nye og brugte både. Der er kommet en ny Jeanneau Sun Odyssey 379  og motorbåds-entusiaster kan se en Jeanneau NC9. 

Hvorfor du skal tage til Tempo Bådsalg i Ishøj, - er fordi vi har et stort udvalg, siger Gert E. Sørensen fra Tempo Bådsalg.

Tempo Bådsalg, Søhesten 2-3, Ishøj Havn, 2635 Ishøj
www.tempobaadsalg.dk
 

Risbjerg A/S

Risbjerg A/S ved Silkeborg holde påskeåbent fra torsdag til søndag. Risbjerg forhandler bl.a. Beneteau, Four Winns og har også en stribe brugte både til fornuftige priser. 

Der er ikke specielle tilbud i påsken men, - Vi er til at handle med, siger Søren Risbjerg, om hvorfor du lige skal besøge Risbjerg Marine A/S

Risbjerg A/S, Eksportvej 8, 8653 Them (syd for Silkeborg)
www.risbjerg.dk

content-loader
content-loader
content-loader