Gå til hoved-indhold
Meteorlogerne forventer at stormen ikke bliver værre end de to forrige. Ódnin Berit/facebookKort Nyt
Meteorlogerne forventer at stormen ikke bliver værre end de to forrige. Foto: Ódnin Berit/facebook

Ny storm på vej, igen

Så skal den danske vestkyst og i særdeleshed det sydlige Norge til at ruste sig til endnu en storm. Denne gang er det ”Emil” der skal lave rav i den. Se vild video og fotos.

Af katrine bertelsen |

Det er allerede begyndt at ruske udendørs. Nordmændene har varslet ”Ekstremvarsel” for det sydlige Norge. Stormcenteret til ”Emil” – som denne storm er døbt – ligger over det nordlige Skotland, og forventes at ramme Norge og den danske vestkyst sent tirsdag aften.

Undervejs har Færøerne også haft ”glæde” af Emil. Stormen rammer kysten mellem Ringkøbing Fjord og Skagen ved otte-tiden i aften. Middelvindstyrken vil være omkring 25-28 m/s.

Emil, der er et ekstremt lavtryk, startede søndag som et mindre og uskyldigt lavtryk ved det nordlige USA's østkyst med kurs mod Newfoundland.

På rejsen til Skandinavien er trykket faldet konstant og ender med at give stærk storm fra vest, med vindstød op til 35 m/s.

Emil trækker dog hurtigt over, og meteorlogerne forventer at det værste er overstået onsdag morgen, og at stormen ikke ser ud til at blive værre, end stormene i november og december.

Dagmar og Katrina

Emil kommer i rækken af storme, bl.a. den seneste Dagmar, der har forårsaget mange skader på både og havne. Så det er nu du skal tjekke fortøjninger, og sørge for at jollen er bundet ordentligt fast.

PS: Her på redaktionen er vi flere der mener, at Troels Lykke nok ikke helt ved hvilke skrappe kvinder han omgås til daglig.
Dagmar... Det hedder hans datter.
Katrina, tjaaa, gæt selv.

Billederne herunder er fra stormen Berits hærgen på Færøerne. Fotos: Ódnin Berit/facebook

 

content-loader
content-loader
content-loader