Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Der blæste en frisk vind i Jægerspris. De to vindende både.
Kapsejlads
Vinderne, Søren og Stephan Nandrup.

Brdr. Nandrup vinder DM i Trapezjolle

Brødrene Søren og Stephan Nandrup vandt DM for Trapezjolle 2012 i weekenden. Der var mere end frisk vind, men Jægerspris Sejlklub havde styr på det, fortæller Klaus Kesje fra Trapezklassen.

Af katrine bertelsen |

Det blev til otte sejladser på Jægerpris Bredning for Trapezjollerne. Klaus Kesje, kasserer i Trapezjolleklubben fortæller, at det var et fantastisk stævne, og roser Jægerspris Sejlklub for gode baner, og i det hele taget et suverænt arrangement.

Sejlerne og baneledere blev under sejladserne udfordret af vinden, som hele vejen igennem stævnet konstant sprang med 20 – 30 grader i kraftige pust – hvilket også undervejs medførte mange kæntringer. Jægerpris Bredning er kendt for det, og det betyder, at det altid er en spændende oplevelse at sejle kapsejlads på fjorden ud for Jægerspris.

- Det blæste en del, fortæller Klaus Kesje, der brækkede en tå lørdag, da hans makker landede på den. Men det var gode baner, og vi fik en trapezbane som gav mange gode spilerskæringer. Baneledelsen tog sig godt af os, og var opmærksomme på, hvornår det blev for vildt. En del måtte ud at bade, og der var også enkelte havarier.

- Jægerpris Sejlklub var vært ved stævnet, og det var en god oplevelse som arrangør, at møde de mange unge sejlere med et islæt at ældre og mere erfarne sejlere i Trapezjolle klassen – aldersfordelingen i klassen betyder, at Trapezjollen har lykkedes med at trække yngre sejlere til og at klassen også fremover vil være en attraktiv jolle at sejle kapsejlads i, siger Hans Friis fra Jægerspris Sejlklub. Vi håber med dette vellykkede arrangement, at kunne trække flere bådklasser til at prøve kræfter med vejr og vind i Jægerspris bredningen, slutter Hans Friis.

content-loader
content-loader
content-loader