Gå til hoved-indhold
Søren og Stephan Nandrup i 903 fik ikke den kamp de havde håbet på, da Jørgen Boisen-Møller havde havari i den første sejlads. Foto: Jørgen SchönherrKapsejlads
Søren og Stephan Nandrup i 903 fik ikke den kamp de havde håbet på, da Jørgen Boisen-Møller havde havari i den første sejlads. Foto: Jørgen Schönherr

Hårdt vejr til DM for Trapezjolle

Søren og Stephan Nandrup i DEN 903 sejlede udelukkende prikker hjem i samtlige ni sejladser, og vandt igen DM for Trapezjolle.

Af katrine bertelsen |

Dm for Trapezjoller blev gennemført i frisk til hård vind begge dage, som gav flere af deltagerne nogle store udfordringer med både grej og boathandling. Køge Sejlklub lagde klub og vand til stævnet.

Jørgen Bojsen-Møller i DEN 957 måtte udgå med defekt bom i den første sejlads, så den tætte kamp i toppen, som flere havde set frem til, blev aldrig til noget. Jørgen sejlede med sin datter Laura.

Thomas Brøker i 915, også med datter Laura, kæmpede en brav kamp men måtte melde fra på de sidste sejladser grundet manglende kræfter. Det rakte til en 10.plads.

Trapezklubben lånte Køge sejlklub to joller, 542 og 825 og disse blev sejlet af to unge hold fra jolleafdelingen med stor success. Efter kun tre gange på vandet inden DM blev alle ni sejladser gennemført af begge teams med gode resultater. Det blev til en en sjette og en ottende plads..

Ialt 21 både var tilmeldt stævnet.

Se de endelige resultater her: www.koegesejlklub.dk

Og se billeder fra stævnet her: http://www.pedan.dk/Trapez_DM_2010/Trapez_Joller_2010/index.html

 

Martin Larsen og Pernille Asp i 542 fra Køge Sejklub sejlede en ottendeplads hjem.

Fremtiden er lys for klassen, hvis Frederik Ahlefeldt og Sebastian Kæmpe i 825  fortsætter de gode takter. Holdet sejlede sig op på en sjetteplads.

Fotos: Jørgen Schönherr

content-loader
content-loader
content-loader