Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kender du denne kasse, så kontakt politiet.

Politiet: Hvem ejer denne kasse?

Helt nye Raymarine instrumenter og en kasse med Hempel bådplejemidler er fundet i Polen, fortæller politiassistent Flemming Djernæs, der efterlyser ejeren gennem minbaad.dk.

 

Af Troels Lykke |

I går blev 4 stjålne spil genforenet med sin ejermand efter at spillene blev vist her på minbaad.dk.

Syd- og Sønderjyllands Politi, Efterforskningssektionen i Padborg vil gerne se, om der er mulighed for at gentage succesen.

-Vi har i længere tid efterforsket en polsk tyvebande, som har opereret i både Sydsjælland og Jylland op til omkring Skanderborg-området.

- I samarbejde med vores polske kolleger har vi fundet en stor mængde tyvekoster på en adresse i Polen. 

To helt nye Raymarine instrumenter

- Vi fandt også 2 stk. helt nye Raymarine instrumenter i originalemballage. Vi vil gerne være lidt tilbageholdende med yderligere informationer om disse instrumenter. Retmæssige ejer må dokumentere sit ejerskab til disse instrumenter.

- Vi fandt også den afbillede, sorte plastkasse med orangefarvet låg. Den store engangsflaske havde en afdækningstape med påskriften ”Affedtningsmiddel” og Hempel´s ”Den lille søstærke”.

Usædvanligt kostervalg

Kostervalget er usædvanligt i forhold til, hvad vi ellers fandt på stedet. Derfor formoder vi, at tingene er stjålet fra samme gerningssted.

-Vi håber, at læserne igen kan være os behjælpelige med at udfinde gerningsstedet og retmæssige ejer, slutter Flemming Djernæs, der efterforsker sagen.

P.g.a. påsken opfordres personer, der kan give oplysning til sagen, at skrive til adressen: FHD001@politi.dk

content-loader
content-loader
content-loader