Gå til hoved-indhold
Skødespillene er ifølge Ronstan fra 1993 og 1994. Foto: Padborg politiUdstyr
Skødespillene er ifølge Ronstan fra 1993 og 1994. Foto: Padborg politi

Politi efterlyser ejer af stjålne skødespil

Politiet i Padborg har et lille problem. De har anholdt to polakker med flere skødespil under neglene. Nu vil politiet gerne vide hvilken havn/båd de kommer fra, før de er nødt til at løslade tyvene. Kan du hjælpe?

Af katrine bertelsen |

Flemming Djernæs, der både er sejler og politimand i Padborg, er løbet ind i et lille problem. Han skriver:

- Som sejler, men især efterforsker her i afdelingen i Padborg, er jeg løbet ind i et lille problem! Vi har to fængslede polakker, der har været på togt et eller andet sted i en lystbådehavn i Danmark. De havde flere skødespil og et sæt nøgler på sig, da de blev pågrebet.

Specielle nøgler

Udover skødespillene er der også fundet nogle nøgler, der er forbundne med et sjækel, som er så specielle at politiet håber, at nogen kan genkende dem.

De to tyve er fængslet i 3 uger - indtil den 12. april, så politiet i Padborg skulle meget gerne – inden da – have fundet gerningsstedet.

Skødespil fra 90’erne

- Ronstan har givet nedenanførte meddelelse om spillenes typebetegnelse, men det er nok på billederne, at jeg/vi skal håbe på genkendelse, siger Flemming Djernæs. Ud fra produktionsdatoen for spillene er der jo nok tale om en næsten 20 år gammel båd.

Spil 52ST versionen på fotoet udgik af produktion ca. 1994!
Spil 46ST versionen på fotoet udgik af produktion ca. 1993!

Ejeren af skødespil eller nøgler eller andre der har kendskab til dem, kan henvende sig til Padborg politi/Flemming Djernæs på denne mailadresse og/eller telefonisk.

E-mail: FHD001@politi.dk

Mobil:  +45 72 58 40 28

content-loader
content-loader
content-loader