Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Bjørnholt og Antoft/Hjortlund i tæt duel. Fotos: Emil Landry
Kapsejlads
Kaarsberg og Norup i Wild Cat.
Kapsejlads
Der var god vind på banen.
Kapsejlads
Målgang.

Vilde vindspring i Middelfart - fotos

Årets 333 Cup for Hobie Cat i Middelfart, var i år præget af stærk og meget springende vind. Kun få både kæntrede ikke.

Af katrine bertelsen. Fotos: Emil Landry |

Hvor Palby Fyn Cup valgte at aflyse, gennemførte Middelfart Sejlklub årets 333 Cup i weekenden. Stævnet omtales gerne som årets hyggeligste med udsøgt forplejning, og heller ikke i år svigtede arrangørerne de knap 40 sejlere fra både Danmark og Tyskland.

Det lykkedes at få gennemført seks sejladser for både Hobie Cat 16 SPI, og et felt sammensat af Wild Cats og Hobie Tiger.

Meget springende vind

Den stærke og ustabile vind gav en del kæntringer, især i Hobie 16 feltet. Stort set alle besætninger fik sig en badetur eller to. 

Erik Christensen, gast på en af Hobie 16’erne fortæller, at flere af de mange vindspring var så store, at sejlene fik bagluft, og det gjorde det noget udfordrende at holde balancen, især ned ad bakke. I Wild Cat/Tiger feltet var kæntringerne færre, men flere tog også her en tur i baljen.

Lørdag aften var der grillmiddag for deltagere og officials. Mange tyskere havde fundet vej til Middelfart, bl.a formand for European Hobie Class Association (EHCA), Fritz Klocke. Middelfarts mr. Hobie, Erik Olsen, var ikke at finde på havnen, da han pt er udstationeret i Afghanistan.

Bjørnholterne vandt ikke!

Brdr. Bjørnholt måtte udgå i to sejladser lørdag med ødelagt forstag, og det kostede dem den sædvanlige sejr, til fordel for Horsens-besætningen Rasmus Antoft og Martin Hjortlund.

I Hobie 16 SPI feltet vandt Rasmus Antoft og Martin Hjortlund, med brdr. Bjørnholt på andenpladsen og Peter Krabbe-Christensen og Erik Christensen på en tredjeplads.

I WildCat/Hobie Tiger feltet vandt David Kaarsberg og Michael Norup i Wild Cat.

content-loader
content-loader
content-loader