Gå til hoved-indhold
Sejladsen går fra rundt om Mors og ligger til i Løgstør, Thisted, Struer, Nykøbing Mors, Fur og Skive.Kort Nyt
Sejladsen går fra rundt om Mors og ligger til i Løgstør, Thisted, Struer, Nykøbing Mors, Fur og Skive.

Limfjorden Rundt har nu 25 år jubilæum - ny bog

61 gamle sejlskibe sejler Limfjorden Rundt mandag 10. september. Start i Løgstør. I morgen udkommer en ny bog om sejladsen i 25 år.

Af Troels Lykke |

 I år er det 25. gang at sejladsen løber af stablen. Gennem årene har mere end 200 forskellige skibe i alt deltaget i sejladsen.
 
Starten på sejladsen går tirsdag morgenden 11. september, og målet er som alle tidligere år, Thisted.

Sejladsen går fra rundt om Mors og ligger til i flg. havne: Løgstør, Thisted, Struer, Nykøbing Mors, Fur og Skive, viser programmet.
 
Sejladsleder Niels Sohn forventer med den gode vejrudsigt op til sejladsen, at alle 61 tilmeldte skibe når frem til starten. Og metrologerne lover at det gode vejr skal fortsætte ind i næste uge, så sejler kan komme rundt til alle værtsbyerne i korteærmer.
 
- 25 år er gået hurtigt, siger Niels Sohn, som har stået ved roret for sejladsen i de sidste 23 år og fortsætter. - Når det er en succes og alle hovedsageligt er glade, ja så får man lyst til at tage et år mere, siger han.
 
Skibene kan opleves i værtshavnene fra sidst på eftermiddagen.
 
Bogudgivelse fortæller om 25 år med Limfjorden Rundt
 
I forbindelse med sejladsens 25 års jubilæum, udkommer torsdag 6.9.12 bogen Limfjorden Rundt.

Bogen er udgivet af Limfjords Museet i Løgstør og vil kunne købes i boder på havnene under sejladsen. Efterfølgende vil den kunne købes ved henvendelse til Limfjords Musset i Løgstør.
 
Bogen som er på 178 sider, fortæller historien om sejladsen fra dens begyndelse til i dag, rigt illustreret med mange flotte farve fotos.

content-loader
content-loader
content-loader