Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Arkivfoto med Bojsen-Møller.

Bojsen-Møller generet af vinderne ved EM

Ungarerne har vundet inden sidste sejlads i dag fredag, mens Bojsen-Møller er på en delt sølvplads ved EM i FD. Ny rapport fra brødrene.

Af Troels Lykke |

Næstsidste dag ved europamesterskabet for FD bød på super fint sejlvejr: 5-7 m/sek. og sol, fortæller Bojsen-Møller fra Hellerup Sejlklub fra EM Spanien.
 
Banen havde stor fordel på højre side og det havde alle luret. Det betød stor klump i starten ved luv mærke og mange omstarter.

Ungarerne dækkede danskerne

Den første sejlads var en hård kamp mellem ungarerne og os, med ungarerne 3-5 bådslængder foran hele tiden.

På andet kryds begyndte de trykke os tilbage i feltet ved at "sidde" på os hver gang vi gik mod højre og desuden sejle os forbi layline. 

Dette var et forsøg på at få både mellem dem og os, men det var en trussel mod vores samlede placering, idet vi allerede har en bfd samt en sejlads, hvor spilerstagen brækkede.
 
I kampens hede gik en båd forbi os begge. Vi tabte altså 3 points i forhold til denne båd ved at komme ind på tredjepladsen.

Ungarerne har vundet før sidste sejlads 

Anden sejlads blev en tæt kamp mellem de samme tre både, som i dagens første sejlads. Desværre igen med os som nr. 3.

Det betyder, at ungarerne har vundet inden sidste sejlads i dag fredag. Vi ligger på andenpladsen med samme pointtal som nr. 3 (den båd som "fik" dagens første sejlads). 

En italiensk båd er nr. 4, kun 2 points efter. Så selv om mesterskabet er væk, skal den have gas!

Mvh.
 
Jacob og Jørgen Bojsen-Møller

content-loader
content-loader
content-loader