Gå til hoved-indhold
Jacob og Jørgen Bojsen-Møller er overhalet af deres ærkekonkurrenter og træningspartnere, ungarerne Szabolcs Mathenyi og Andras Domokos. ArkivfotoKapsejlads
Jacob og Jørgen Bojsen-Møller er overhalet af deres ærkekonkurrenter og træningspartnere, ungarerne Szabolcs Mathenyi og Andras Domokos. Arkivfoto

FD-EM: Disket på sort flag

EM for Flying Dutchman: Jacob og Jørgen Bojsen-Møller blev disket i fjerde sejlads på et sort flag. Det er nu lidt sværere at forsvare deres EM-titel, men absolut ikke umuligt, lyder det fra Altea i Spanien.

Af katrine bertelsen |

Jacob og Jørgen Bojsen-Møller skriver:

Anden sejldag ved EM for FD bød på 2-3m/s og lidt doven middelhavsdønning.
 
 I dagens første sejlads kom feltet afsted under sort flag efter mange omstarter. Vi startede lidt forsigtigt i anden række, men fik snoet os igennem feltet på bb halse og fik frit spor.

Vi førte hele sejladsen og selv om forspringet skrumpede noget mod slutningen af sejladsen blev det ikke rigtigt farligt.

Resultatet bragte os i spidsen for stævnet, men desværre skulle det blive en kort fornøjelse.

Sort flag, ØV!

Næste sejlads (seriens fjerde) havde også en del omstarter og sort flag. Vi mente at have en sikker pejling på startlinien via læ startmærke og et punkt på land og det betød, at vi turde starte helt fremme.

Desværre var dommerne ikke enige i pejlingen, så da vi som anden båd nåede op til topmærket blev  vi prajet med "Denmark 21, black flag". Øv øv.

Sejladsen blev vundet af vores ungarnske træningspartnere, der nu også fører komfortabelt. For os er det blevet lidt sværere at forsvare vores EM, men absolut ikke umuligt. P.t. ligger vi uden fratræk nummer ni. 

Med venlig hilsen

Jacob og Jørgen Bojsen-Møller

EM for Flying Dutchman sejles t.o.m- 6. april. Du kan se alle resultater her

content-loader
content-loader
content-loader