Gå til hoved-indhold
Som noget nyt i er der tilføjet de relevante strømtabeller for Svendborg Sund og Rudkøbingløbet. Foto: Troels Lykke/QuantumKapsejlads
Som noget nyt i er der tilføjet de relevante strømtabeller for Svendborg Sund og Rudkøbingløbet. Foto: Troels Lykke/Quantum

Dugfrisk respittabel til Classic Fyn Rundt

Jan Hansen og Henrik Jørgensen fra Quantum Sails og X2box er klar med en dugfrisk respittabel og taktisk kort til Classic Fyn Rundt. Hent den her.

 

Af katrine bertelsen |

Efter sidste weekends aflysning af Palby Fyn Cup, prøver vi igen. Denne gang lover DMI mindre vind, men også stor sandsynlighed for en byge eller to... Så sparer vi på solcremen!

I lighed med sidste weekend er Quantum er igen klar med taktisk oversigtskort og respittabel til Classic Fyn Rundt 2012.

Som noget nyt i år har vi simplificeret overblikket med de vigtigste kurser og distancer samt tilføjet de relevante strømtabeller for Svendborg Sund og Rudkøbingløbet.

Respittabellen for DH-deltagerene tager udgangspunkt i den enkelte bådes måltal (DH, GPH), og giver sejlerne (og tilskuerne) den nøjagtige, relative respittid i forhold til alle øvrige DH-deltagere ved meldepunkterne og sammenlagt. 

Excel-modellerne kan udfyldes inden sejladserne, hvor man blot indtaster bådens startnummer og sejlretning ... og hokus pokus, så beregnes respittiden til samtlige andre både på banen.

Det kan anbefales at udskrive modellen inden sejladsen med både bagbord og styrbord rundt, og den kan med fordel også lagres som PDF til brug på smartphones/tablets – eller man kan tage computeren med om bord.

Du kan downloade den seneste udgave hos Quantum her. Bemærk, at Excel-tabellerne er baseret på GPH DH måltal og deltagerlisten er pr 5. juni. Såfremt der kommer opdateringer vil vi forsøge at holde den opdateret.

Vi forventer at lave tilsvarende respittabeller til en række andre kapsejladser i 2012... Læs mere her.

Du kan læse mere om Classic Fyn rundt på deres hjemmeside eller på Facebook. 

Vi ses på vandet

Med venlige sejlerhilsner

Jan Hansen        Henrik Jørgensen
www.sejl.dk       www.x2box.dk

content-loader
content-loader
content-loader