Gå til hoved-indhold
Nørregaard og Lang ligger kun et point efter Warrer og Hansen i OL-udtagelsen, der afgøres snart i Hyeres.Kapsejlads
Warrer og Hansen fører OL-udtagelsen, der afgøres snart i Hyeres.

Warrer vinder trods matchrace mod Nørregaard

Det blev en taktisk duel i medal race på Mallorca for Warrer og Hansen med landsmændene Nørregaard og Lang for at udbygge føringen i OL-udtagelsen.

Af Troels Lykke |

For 49er-sejlerne Jonas Warrer og Søren Hansen var World Cup-guldet så godt som sikret inden finalesejladsen. Det blev derfor til en taktisk duel med landsmændene Allan Nørregaard og Peter Lang for at udbygge føringen i OL-udtagelsen.

At vinde World Cuppen på Mallorca blev kun et lille skridt på vejen mod OL for OL-guldvinder Jonas Warrer og Søren Hansen. 

Trods dominans i 49er-feltet lykkedes det ikke for besætningen at lægge yderligere distance til Allan Nørregaard og Peter Lang i OL-udtagelsen.

"Det er helt sikkert fedt at vinde hernede, men det ville være meget sjovere, hvis vi havde fået et større forspring i OL-udtagelsen inden det afgørende stævne i Hyeres," var Jonas Warrer umiddelbare reaktion efter finalesejladsen på Mallorca.

Inden World Cuppen på Mallorca havde Nørregaard/Lang et forspring på 3 point til Warrer/Hansen i OL-udtagelsen.

Foran med ét point

Status efter 49ernes andet udtagelsesstævne er, at Jonas Warrer og Søren Hansen fører OL-udtagelsen med kun ét point foran Allan Nørregaard og Peter Lang. 

Ved det afgørende udtagelsesstævne, World Cuppen i Hyeres i slutningen af april, bliver det derfor nok en reel duel mellem danskerne fra start. En lignende duel som man så det i dag under finalestævnet.

Fokus var Allan og Peter

"Vores fokus i dag var 100 procent på Allan og Peter. Vi gjorde vores for at få sejlet dem helt ned i feltet, men de kommer godt igen trods en kæntring på læns," forklarer Jonas Warrer, der sammen med Søren Hansen sejlede sikker finalesejlads.

I mål sluttede Warrer/Hansen lige foran Nørregaard/Lang på henholdsvis 7. og 8. pladsen.

Det afgørende OL-udtagelsesstævne, World Cuppen i Hyeres, Frankrig, sejles fra den 21.-27. april. Her vil også OL-udtagelsen i Laser Radial blive afgjort.

Kilde: DS pressemeddelelse

content-loader
content-loader
content-loader