Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
OL-guldvinder Tom Slingsby sejler i America's Cup for Oracle, hvor også Ben Ainslie sejler med. Foto: onEditon

Journalist afviser australsk premierminister på pub

Statsoverhovedet, Julia Gillard, ringede til tv-station for at ønske Laser-sejler Tom Slingsby tillykke med OL-guld på sejlernes pub, the Cove House Inn, tæt på OL-byen.

Af Troels Lykke, weymouth |

Det går virkelig ringe for Australien ved OL generelt, men sejlerne er nu i gang med at redde æren for det store land, down under.

I går vandt australierne Tom Slingsby nemlig i Laser og 49erne Outteridge og Jensen tog guld, allerede før medal race i morgen.

Det fik den australske premierminister til at ringe til en af de tre australske tv-stationer, der var på the Cove House Inn, hvor australierne er mest repræsenteret.

Stedet er fantastisk med livemusik, fadøl, god mad og udsigt over den Engelske Kanal. Vi har også været der flere gange. Et fedt sted.

- Premierminisiteren ringede til en af journalisterne, men han afviste opkaldet, da han ikke kendte nummeret, fortæller redaktør for www.mysailing.com.au Roger McMillan, som jeg deler bord med her i pressecenteret.

- Men Julia Gillard, jeg i øvrigt ikke kan li, fik fat i Tom Slingsby og ønskede ham tillykke, da journalisten endelig tog telefonen. Det var en stor, stor aften for Australien på the Cove, siger en smilende Roger McMillan til minbaad.dk.

Lige nu fører australske mænd også i 470-klassen, der sejler i dag.

The Cove House Inn er stedet for sejlere og journalister. Vi har set flere Finnjolle-sejlere deroppe, men ikke Jonas Høgh-christensen.

Tom Slingsby bliver her interviewet lige uden for Torms Meeting Point. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader