Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Start med Rios kendt Kristus-figur i baggrunden.
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

SAP Extreme fik besøg SAPs CEO i Rio - live kl 19

På anden dagen i Rio havde SAP Extreme Sailing Team besøg af SAP´s danske CEO, Jim Hagemann. Danskerne starter godt men taber stadig for mange nærkampe, lyder det fra Køstner.

Af Troels Lykke |

Det var første gang Jim Hagemann oplevede teamet ”live” i Extreme Sailing Series og var åbenlyst tilfreds med oplevelsen; 

Jim Hagemann;

”Det er nogle fantastiske fyre vi har på vores SAP Extreme Sailing Team. Det var en stor fornøjelse, at sejle med dem som “fifth-man” i dagens første sejlads hvor vi blev nr. 3, og det er en endnu større fornøjelse, at betro dem vores kunder”.

Jonas Hviid Nielsen:

”Det var fedt, at sejle med Jim – han er en cool fyr og når han bliver træt af jobbet som CEO hos SAP kan han blive en del af teamet”.

Finalestævnets anden dag bød på otte sejladser og SAP Extreme Sailing Team fik placeringerne: 3, 7, 6, 6, 3, 7, 4, 4, hvilket giver en fortsat sjetteplads i stævnets samlede stilling kun 11 point efter det førende Team Red Bull.
Jes Gram-Hansen, Co-skipper:

”Det var endnu en dag med elevatorsejlads for alle teams, men jeg er ganske godt tilfreds med, at vi performer mere stabilt og ikke fik nogen sidstepladser i dag, som et af de få teams. Til gengæld mangler vi de to førstepladser som vi fik i går”.

Vinden skiftede mellem vindstille og op til 6-8 knob, hvilket splittede feltet fuldstændigt  undervejs i de korte sejladser (sejladserne tager mellem 8 og 12 minutter).

Køstner: Vi mister placeringer

Rasmus Køstner, Co-skipper:

”Vi kommer stadig godt ud af starterne. Desværre mister vi nogle placeringer i den tætte positionering omkring første mærke, hvor der er kamp om at bomme først. Der er heldigvis ikke mange point til de førende hold, så det bliver spændende.”

Følg teamets kamp ’Live’ på Extreme Sailing Series hjemmeside klokken 19.00 dansk tid.

Jim Hagemann ses her nr. to fra venstre.

content-loader
content-loader
content-loader