Gå til hoved-indhold
Den nye V-Lift kan leveres fra juni 2012 og priserne starter på ca. kr. 50.000 inkl. moms.Udstyr
Den nye V-Lift kan leveres fra juni 2012 og priserne starter på ca. kr. 50.000 inkl. moms.

Ny Sunstream V-Lift skåner båden fra saltvand

NBC Marine, leverandør af bådlifte i Danmark, introducerer nu Sunstream V-Lift, som er en flydende havneplads. Den koster fra 50.000 kr. og kan ses på Både i Bella. Se video.

Af Troels Lykke |

V-Lift er den nyeste tilføjelse til Sunstream sortiment af high-speed bådlifte, og er næste generation af lufttanke lift designet lækage-sikkert.

Sunstream V-Lift anvender en støjsvag quad-blæser som gør den dobbelt så hurtig som eksisterende flydelifte og el-ventilsystemet gør at båden søsættes på 75 sekunder og løftet kan gøres på under to minutter. Lyder det fra NBC Marine i Nivå.

Al betjening foregår ved at trykke på op eller ned-knapperne på fjernbetjening / nøglering.

Denne nye løsning passer ind på havnepladser med bredder fra 3.30 meter og fungerer ved vanddybder helt ned til ca. 1,0 meter.

NBC Marine har leveret Sunstream SL hydraulisk lifte til hundredvis af kunder langs kysterne i Danmark og denne nye flydelift åbner nu for nye muligheder:

- Denne revolutionerende V-Lift teknologi er aktuel i alle beskyttede farvande, men kan nu for alvor bringe bådlifte ind i Marinaer og Havne, siger Kim von der Recke, NBC Marine – Havneentreprenør.

Oplades med solenergi

V-Lift kræver ingen tilslutninger til land og oplades af solenergi. Med et Tank Monitor System (TMS) som automatisk fylder luft i de uafhængige lufttanke hvis vand detekteres, tilvejebringes den højeste sikkerhed og ro i sindet. 

For langsigtet holdbarhed i både salt- og ferskvand, er V-Lift konstrueret af korrosionsbestandigt polyethylen og har ikke har nogen luftslanger, der er den primære kilde til utætheder i den nuværende båd lift teknologi.

Liften tillader brugerne at tage lift og båd på land i et løft, og dermed opbevare lift og båd sammen.

Udvides op til 4.990 kilo

V-Lift’ens bæreevne udvides fra 3.175 kg til 4.990 kg ved simpelthen at tilføje et sæt tanke.

Den nye V-Lift kan leveres fra juni 2012 og priserne starter på ca. kr. 50.000 inkl. moms.

NBC Marine introducerer V-Lift på Både i Bella på stand C1-004
Produktside:  www.sunstreamboatlifts.com/v-lift.htm

content-loader
content-loader
content-loader