Gå til hoved-indhold
N. E. Nielsen var til OL, da Tormfonden forlængede deres støtte til Dansk Sejlunion. 20 mio. kroner, har vi hørt at støtten, lyder på. Foto: Troels LykkeSejlklubber
N. E. Nielsen, th., var til OL, da Tormfonden forlængede deres støtte til Dansk Sejlunion. 20 mio. kroner, har vi hørt at støtten, lyder på over fire år. Foto: Troels Lykke

Torms ankermand for sejlsporten står til udskiftning

Torms nuværende bestyrelse, der har advokat N. E. Nielsen i spidsen, står til at miste post ved en kommende generalforsamling i rederiet. N.E. Nielsen er kendt for at støtte sejlsporten.

Af Troels Lykke |

Torms nuværende bestyrelse, der har advokat N. E. Nielsen i spidsen og den græske hovedaktionæren Gabriel Pananayotides ved hans side, står til at miste deres poster ved en kommende generalforsamling i rederiet.

”De nye ejere vil formentlig bede om en ny generalforsamling og indsætte en ny bestyrelse, som vil fastlægge strategien", siger Torms adm. direktør Jacob Meldgaard til Jyllands-Posten.

Han ønsker ikke at tage stilling til, om en udskiftning i toppen af rederiet også får konsekvenser for hans egen stilling.

Flere kilder, som avisen har været i kontakt med, er ikke i tvivl om, at den nuværende bestyrelse står til udskiftning, men de er mere i tvivl, når det angår rederiets topchef Jacob Meldgaard.

Meldgaard kan vælge selv at gå i forbindelse med ejerskiftet, hvilket ifølge en typisk klausul i direktørkontrakter vil udløse et honorar svarende til tre årslønninger.

Kilde: Morgenavisen Jyllands-Posten

 

content-loader
content-loader
content-loader