Gå til hoved-indhold
49eren har allerede kostet en flækket læbe og en blodtud, fortæller rorsmanden Maiken Schütt, der kommer fra Laser Radial-klassen.Kapsejlads
49eren har allerede kostet en flækket læbe og en blodtud, fortæller rorsmanden Maiken Schütt, der kommer fra Laser Radial-klassen.

Tjek Maiken og Anne Julie Schütts 49er-site

- Vi har kun sejlet med FX-riggen nogle få gange og er dermed stadig meget grønne i, hvordan mast og sejl skal sættes op, skriver 49erne, der nu tager en tykkere våddragt på i Aarhus.

 

Af Troels Lykke |

Hvis man så klikker ind på den berømte DMI.dk og ser på vejrprognoserne for den næste uge, så er der ikke meget opløftning at hente.

Sådan skriver Maiken og Anne Julie Schütt på deres hjemmeside 49erpigerne.wordpress.com/

Vindstyrken stiger, temperaturen falder og det tyder på, at vores tur på vandet i dag godt kunne være den sidste med sommerlige tendenser for i år.
 
For mange fornuftige sejlere betyder det en beslutning om, at tage båden op af havnen for vinteren, mens det for os mest betyder, at der skal findes en tykkere våddragt eller måske endda en tørdragt frem fra gemmeren.
 
Test af udstyr
 
Sideløbende med at vi får tæmmet båden i blæsevejret, skal de næste par måneder bruges på, at få testet lidt på det nye udstyr.

Vi har kun sejlet med FX-riggen nogle få gange og er dermed stadig meget grønne i, hvordan mast og sejl skal sættes op.

Selvom både trænerne og mange af de garvede 49er-drenge kommer med masser af input til denne proces, så bliver der nok ingen let vej, men en masse timer på vandet, hvor forskellige setups skal sammenlignes.

Mørk, blæsende tid i møde

Vi er heldige at være to både i Aarhus, så sammen med vores træningspartnere Ida og Marie går vi en mørk, kold og blæsende tid i møde med en plan.

Læs også hvad Horsens Folkeblad skriver om kvinderne, der var med til DM fornylig i klassen i Aarhus. Her blev de nummer 14 ud af 17 både, viser resultatlisten.

content-loader
content-loader
content-loader