Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Der er trængsel på nettet, hvor flere og flere forretningsmodeller skyder op - også i bådbranchen.

Næsten 100.000 månedlige besøg på minbaad.dk

Besøgstallet stiger på minbaad.dk med 27,69 % til 98.409 per måned, viser GoogleAnalytics. Minbaad.dks artikler er sandsynligvis nu det mest læste blandt danske bådmedier på nettet.

Af Troels Lykke |

På et år er besøgstallet på minbaad.dk steget med 27,69 procent, således har der den seneste måned været 98.409 besøgende på minbaad.dk, der startede i april 2008.

Men hvilket bådmedie har flest besøgende i Danmark? Bådmagasinet. Men hvem har flest besøgende på artiklerne? Minbaad.dk. I hvert fald sandsynligvis.

Det kan vi skrive efter at Baadmagasinet.dk bekræfter tal på statistik-sitet www.urlpulse.dk hvor man kan tjekke læsertal.

Her kan man nemlig se at www.baadmagasinet.dk har 142.506 månedlige besøgende, mens minbaad.dks tal per måned lyder på 90.909. Målt over en tidligere periode.

Og da baadmagasinet.dks tal også indeholder bådannoncer med omtrent 40 procent, er et kvalificeret gæt, så er minbaad.dks artikler således mest læst, da baadmagasinet.dk - renset for bådannoncer - kun har 85.503 besøgende, altså færre end 5.000 i forhold til minbaad.dk.

Baadmagasinet.dk vil ikke bekræfte bådannoncetallene, men de er heller ikke blevet afvist.

Tjekker man www.urlpulse.dk kan man fx se, at bådannoncesitene scanboat.com kun har 38.746 besøgende per måned, mens bazen.dk har 7.371 besøgende per måned.

Ekspert: Usikkerhed om urlpulse.dks tal

Det er dog ikke alle tal, der er korrekte, når man tjekker urlpulse.dk, som flere i branchen er begyndt at bruge som et måleinstrument.

- Nogle tal kan være rigtige, andre kan være forkerte, det kan vi jo positivt se, når man tjekker hjemmesiderne, fx viser den at minbaad.dk har 449 besøgende per dag, det tal er som regel langt over 3.000, siger programmør Kenneth Nielsen fra www.ezl-data.dk som vedligeholder og udvikler minbaad.dk.

content-loader
content-loader
content-loader