Gå til hoved-indhold
Man må være tilstede på platformens præmisser, siger bestyrelsesformand for minbaad.dk, Morten Lorenzen.Kort Nyt
Man må være tilstede på platformens præmisser, siger bestyrelsesformand for minbaad.dk, Morten Lorenzen.

Læs nu nyheder fra minbaad.dk på mobilen med nyt enkelt design

- Det gælder om at være first mover med et mobilsite, da læserne på mobilen er fordoblet på et år hos os, fortæller chef for VG.no til minbaad.dk, der nu følger efter med nyt mobildesign.

Af Troels Lykke |

Nu skal du ikke zoome ind på minbaad.dk når du går på nettet for at læse bogstaverne, designet er nemlig ændret så det har et mere simpelt look, som også eb.dk, politiken.dk og vg.no blandt andet har det.

Samtidig er sitet lettere at downloade, da det er mindre. At minbaad.dk følger en trend og er first mover er vi ikke i tvivl om efter at vi mødte chefen for vg.no fornylig i Odense på journalisternes fagfestival.

Læsertallene eksplodere på mobilen

Her hørte vi at de sidste officielle tal fra den norske avis, VG, at hele 637.000 nordmænd nu tjekker VG på mobilen dagligt.

- Det er mere end en fordobling på et år. Man kan gå på mobilen hele tiden oga alle steder og vi ved at folk, der annoncerer på mobilen får deres indsats mange gange igen, det har vi testet flere gange og i Norge har 66 procent en smartphone og flere og flere læser nyhederne på dem, siger Torry Pedersen.

Minbaad.dk mødte chefen i Odense og han fortalte, at de 1,6 mio. unikke VG-læsere stadig læser avisen og på computeren. 

- Ud af de 100 mio. kroner, som vi har i indtjening på vores online-medier, der udgør mobile annoncer 36 procent at indtjeningen. Mobillæsere er i øvrigt mere trofaste, de shopper ikke rundt på forskellige nyhedssites, siger Torry Pedersen. 

Lorenzen: Minbaad.dk gør nyheder mere tilgængelige

Bestyrelsesformand for minbaad.dk, Morten Lorenzen, siger om minbaad.dks seneste tiltag:

- Smart Phones er snart hver mands eje, og man må være tilstede på platformens præmisser. Som sådan er jeg glad for at minbaad.dk lancerer en smart phone udgave af danmarks bedste sejlersite. Det viser at minbaad.dk arbejder for at gøre sejlsportsnyheder mere tilgængelig, uanset hvilken platform du måtte vælge at læse nyheder på.

Man skriver blot minbaad.dk i browseren på mobilen, hvorefter den automaisk slår over på det nye site m.minbaad.dk.

content-loader
content-loader
content-loader