Gå til hoved-indhold
Her ses den nye Hanse 575 til 4,2 mio. kroner sejlklar. Sejlene er Elvstrøms Sails model Fast Cruising Laminat. Foto: Troels LykkeUdstyr
Her ses den nye Hanse 575 til 4,2 mio. kroner sejlklar. Sejlene er Elvstrøms Sails model Fast Cruising Laminat. Foto: Troels Lykke

Hanse og Dehler er nu med danske Elvstrøm Sails

Dehler, Hanse og Moody bliver nu med en krone i sejlet. Før leverede tyske North Sails. Det opdagede vi under Hanse-test i Kiel i går. Jesper Bank er vældig tilfreds med aftalen.

Af Troels Lykke |

Vi blev i går overrasket i Kiel. For de nye både, Hanse 345 og 575, havde en rød krone i sejlet.

Normalt ses bådene med North Sails fra den tyske afdeling, men efter at den tidligere Hanse Group-ejer, Michael Schmidt, ikke længere er direktør, har det tyske firma valgt nyt sejlmærke og det er dansk.

Bedre service og hurtig levering, er blandt andet nogle af årsagerne til at bådene nu har sejl på fra Aabenraa.

Jörn Bock, PR-mand for Hanse Group, fortæller til minbaad.dk om tilvalget af Elvstrøm Sails:

- Vi er virkelig tilfredse med Elvstrøm Sails' upgrade-sejl, Fast Cruising Laminat, som du kan ser her på testen og prisen spillede også en rolle. Jesper Bank og Elvstrøm Sails ville gerne ind på vores både og aftalen blev lavet i maj, men først effektureret i august, hvor den nye sæson starter for Hanse Group, lyder forklaringen.

Jesper Bank: Vi er vældig glade

Elvstrøm Sails, der i forvejen leverer til Bavaria og Hallberg-Rassy, er nu godt tilfredse med at levere til Hanse Group.

- Det betyder en hel del for os, da omsætningen er stor, men de stiller også nogle skrappe specifikationskrav og det betyder flere ture til værftet i Greifswald, der nærmest ligger i vores baghave med treenhalv times kørsel fra Aabenraa, men vi er selvfølgelig vældig glade for det, også fordi vi lærer noget nyt via samarbejdet med designerne Judel/Vrolich og med nye mastebyggere, så det er en god proces for Elvstrøm Sails, siger Jesper Bank i dag til minbaad.dk.

Hanse 345 under test i går i Kiel. Hanse-både er typisk med en selv-vende-fok. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader