Gå til hoved-indhold
Oluf Grønkjær, tv. driver nu MP Sejl med Jørgen Klitholm. Foto: Troels LykkeUdstyr
Oluf Grønkjær, tv. driver nu MP Sejl med Jørgen Klitholm. Foto: Troels Lykke

MP Sejl genopstår i Marselisborg

GP Covers og Marselisborg Marine går sammen om relancering af gammelt dansk sejlmærke. Sejlene produceres på China Sailfactory.

Af Troels Lykke |

De to sejlere Jørgen Klitholm, 43, og Oluf Grønkjær, 57, genstarter nu MP sejl. De kender MP Sejl fra dengang, hvor sejlmageren Mogens Petersen havde sin sejlmagervirksomhed i Egå.

- MP Sejl stod for en god service og kvalitet - et omdømme som Mogens Petersen opbyggede igennem 30 år. Sidenhen er Mogens gået på pension, og Oluf Grønkjær fra GP Covers overtog MP Sejl, siger Oluf Grønkjær. 

MP Sejl tilbyder reparationer af kalecher, covers og sejl såvel som salg af nye sejl. Opgaver til reparation kan indsendes eller indleveres hos Marselisborg Marine, eller afhentes på marinaerne i hele Århus-bugten.

Eget værksted i Skødstrup

Reparationer på eget værksted i Skødstrup af sejlmager Lasse Rosenbæk, søn af Oluf Grønkjær. MP Sejl er forhandler af sejldug fra engelske Bainbridge.

- Sejlene vil blive produceret på China Sailfactory i Hongkong, det er verdens største underleverandør til en lang række kendte sejlmærker i ind- og udland. Vi vil kunne levere på fire uger og det bliver til konkurrencedygtige priser, men vi vil ikke dumpe markedet. jeg fik en del forespørgsler på Egå-udstillingen på nye sejl og der fik jeg ideen og der var ikke andre sejlmagere på udstillingen, siger Oluf Grønkjær, vi møder i Marselisborg Marine, som den anden partner Jørgen Klitholm driver.

- Vi har allerede sejlere der er har indleveret sejl her i Marselisborg Marina. Vi glæder os til at levere sejl og vi regner med, at det primært bliver til tursejlerne, siger Jørgen Klitholm, der bliver den mest aktive part om vinteren, mens Oluf Grønkjær bliver det om sommer.

Oluf Grønkjær i Skødstrup, hvor han laver GP Covers.

www.mp-sejl.dk 
 

content-loader
content-loader
content-loader