Gå til hoved-indhold
Michael Vogelius (th) og en bunke jollesejlere modtog de nye covers af Oluf Grønkjær (tv) fra GP Covers. Foto: Kaløvig BådelaugUdstyr
Michael Vogelius (th) og en bunke jollesejlere modtog de nye covers af Oluf Grønkjær (tv) fra GP Covers. Foto: Kaløvig Bådelaug

Nye GP Covers til Kaløvigs joller

Kaløvig Bådelaug har fået nye covers til samtlige joller. Det er GP Covers der har haft fingrene ned i de dybe lommer, og har sponseret de nye covers.

Af katrine bertelsen |

De store smil var fremme både hos sejlere og formand for jolleafdelingen i Kaløvig Bådelaug, da Oluf Grønkjær fra GP Covers forleden sponserede nye presenninger til de mange joller.

GP Covers, som er kendt for at lave nogle gode solide covers til joller og presenninger til bådopbevaring, har sponseret helt nye covers til samtlige klubjoller i Kaløvig Bådelaug.

Formand for KBL´s ungdomsafdeling, Michael Vogelius er meget glad for bidraget til klubben jolleafdeling. 

- For den voksende jolleafdeling i Kaløvig Bådelaug er det vigtigt at kunne tilbyde nye og etablerede sejlere en velholdt klubjolle til en overkommelig pris. Jo mere appetitlig en jolle ser ud, når vores mange unge sejlere kommer for at træne 2-3 gange om ugen, jo flere kan vi fastholde i denne dejlige sport,  siger Michael Vogelius. 

11th Hour Racing indgår bæredygtigt samarbejde med The Ocean Race

Ledelsen for Jorden rundt-sejladsen og den amerikanske organisation vil sammen beskytte havets fremtid. 11th Hour Racing kalder selv partnerskabet for den største af sin slags i sport.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites