Gå til hoved-indhold
Caroline Wozniacki i OL-tøj.Kapsejlads
Caroline Wozniacki i OL-tøj.

Atleter klædt på til OL i London

Den officielle danske OL-kollektion blev for første gang vist frem for atleter og offentlighed ved lørdagens store sportsgalla.

Af katrine bertelsen |

Tøjet som sejlere skal bære til OL i London er udviklet af designere fra JACK & JONES og VERO MODA sammen med de to olympiske kajakroere Henriette Engel Hansen og Kasper Bleibach og den kommende OL-svømmer Rikke Møller Pedersen.

- Det har været virkeligt spændende at være med i hele designprocessen fra brainstorming, over skitser og tøjprøver, til nu det endelige resultat. Jeg ser selvfølgeligt mest af alt frem til at levere et topresultat i London, men glæder mig også meget til at komme over og vise tøjet frem, siger Rikke Møller Pedersen.

 Kollektion er udviklet til de danske atleter, men hele den danske delegation af trænere og ledere kommer til at nyde godt af de fire linjer, som kollektionen består af.

- BESTSELLER leverer tøj til hele OL-holdet, så de både er dækket ind når det gælder receptionstøj, indmarchtøj,fritidstøj og ”Denmark Wear”. Sidstnævnte indeholder bl.a. paradedragten til medaljeskamlen, som vi forhåbentligt får lov at opleve mange gange til sommer, forklarer OL-chef i DIF, Jesper Frigast Larsen.

OL-kluns til folket

Før første gang bliver det muligt for danskerne at få del i OL-kollektionen.

- Selv om kollektionen er udviklet specielt til de danske atleter, har vi også gjort det muligt, at købe et særligt udvalg af kollektion.På den måde får danskerne mulighed for at vise deres opbakning til OL-holdet under OL – både hjemme i Danmark og på lægterne i London, – fortæller BESTSELLERs kommunikationschef Bo Terp.

Tøjet vil blive sat til salg i butikker og online i sommeren 2012.

Ud over at levere tøjet til den danske olympiske delegation, leverer BESTSELLER også tøjet til den danske delegation ved de Paralympiske Lege i London 17 dage efter OL.

Se hele videoen om OL-kollektionen på: www.bestseller.com

Indmarch-kjolen.

Paradedragten.

Paradedragter.

content-loader
content-loader
content-loader