Gå til hoved-indhold
Det er denne simulator som du kan sejle i hos Furuno i Hvidovre.Udstyr
Det er denne simulator som du kan sejle i hos Furuno i Hvidovre.

Radarkursus hos Furuno i aften

Her kan du også 'sejle' i FURUNO INS Training Center, der er en brosimulator der bruges til at uddanne navigatører. Kurset foregår i Hvidovre.

Af Troels Lykke |

Furuno følger op på de seneste års succeser med at afholde én-aftens radarkurses for lystsejlere. Kurset vil blive afholdt hos FURUNO DANMARK A/S på Hammerholmen i Hvidovre. 

Kurserne er rettet mod lystsejlere, som har begrænsede eller ingen forkundskaber i radarteknologi. 

Vi serverer kaffe og drikkevarer og er vært for en let anretning. Kurset koster 175 kroner. Det fortæller Walter Fenger fra www.furuno.dk 

Tilmelding og yderligere information omkring arrangementet kan fås hos Walther Fenger fra FURUNO Fritid på mail wf@furuno.dk  Han kan også kontaktes på tel. 36 77 45 00 

Husk at angive hvilken dag du ønsker at deltage.

Teori og gængse funktioner

Kurset er et enkeltaftens arrangement. Der bliver gennemgået teori og betjening af de mest gængse funktioner. Tillige vil der være masser af mulighed for selv at forsøge sig med apparaterne. 

Endvidere er der rig mulighed for at få egne praktiske erfaringer luftet i en større forsamling samt at indgå dialog med eksperter for at få afklaret specifikke spørgsmål. 

Kurset bliver ikke afholdt med fokus på FURUNOs produkter men på radar i al almindelighed. 

Prøv at sejle i træningscenter

Sidst men ikke mindst skal vi sejle i FURUNO INS Training Center - en brosimulator som benyttes til at uddanne navigatører. 

Udover at det giver et indtryk af hvordan det er at navigerer et skib ved hjælp af radar, kan det også give en idé om hvordan skibsfarten i almindelighed ser og opfatter lystbåde på havet. 

www.furuno.dk/support/kurser/

 

content-loader
content-loader
content-loader