Gå til hoved-indhold
Beneteau Oceanis 34 Limited Edition, komplet og sejlklar kan fås for en god million i Egå. Foto: Risbjerg A/SUdstyr
Beneteau Oceanis 34 Limited Edition, komplet og sejlklar kan fås for en god million i Egå. Foto: Risbjerg A/S

Gode tilbud fra Beneteau på bådmesse i Egå

Importøren af Beneteau, Risbjerg A/S, stiller op med en flot fransk buket, til Flydende Bådmesse i Egå i den kommende weekend. Risbjerg har også et par gode tilbud med.

Af katrine bertelsen |

Op til Flydende Bådmesse i Egaa Marina, der åbner på fredag den 17. august frem til 19. august, fortæller Søren Risbjerg fra Risbjerg A/S til minbaad.dk, at salget af Beneteau går fint, hele 40% bedre end sidste år.

Køberne er blevet meget fornuftige

- Men det er et helt andet marked end det vi har haft før. Nu er det ikke de brændstofforbrugende amerikanerbåde der efterspørges, men meget mere fornuftige både, fortæller Søren Risbjerg. Folk vil have value for money, det er back to basics.

Det er bl.a. Beneteaus Antares motorbåde, kunderne efterspørger.

- Vi ser ikke impulskøb mere. Nu vil man have en båd, der kan bruges til vejret i Danmark, og der er Antares meget velegnede. De smarte amerikanerbåde passer ikke særlig godt til det danske klima. Det er ved at gå op for de fleste, at vi trods alt bor temmelig tæt på polarcirklen, siger Søren Risbjerg med et smil.

Gode tilbud på sejlbåde

Til sejlbådsfolket har Risbjerg A/S et par gode tilbud, f. eks. en Beneteau Oceanis 34 Limited Edition, der komplet sejlklar kan fås for en god million.

- Der vil være fokus på Beneteaus store program af sejl- og motorbåde, og vi glæder os til at se alle til en bådsnak, samt vise de spændende både fra Beneteau frem, når de ligger i vandet, slutter Søren Risbjerg.

På Bådmessen i Egå kan du bl.a. se:

  • Beneteau Oceanis 34
  • Beneteau Oceanis 37
  • Beneteau Oceanis 41
  • Beneteau First 35
  • Beneteau Antares 5.80
  • Beneteau Antares 6.80
  • Beneteau Antares 7.80
  • Beneteau Flyer Cabrio 6.50

Derudover vil der være masser af andre spændende både i havnen fra andre udstillere, og rig mulighed for at se nyt bådudstyr, samt specialtilbud på udstyr.

Du kan læse mere og se gode tilbud fra Beneteau her.

content-loader
content-loader
content-loader