Gå til hoved-indhold
Du kan se de nye RIBs på Bådemessen i Egå i den kommende weekend. foto: BaadhusetUdstyr
Du kan se de nye RIBs på Bådemessen i Egå i den kommende weekend. foto: Baadhuset

Nye RIBs på bådmesse i Egå

Baadhuset fra Beder ved Aarhus går nu ind på RIB markedet, hvor firmaet har lavet en aftale om import af engelske Adventure og Humber RIBs.

Af katrine bertelsen |

England har store traditioner indenfor RIB-både, og Humber er den største og nok mest kendte. Alle modeller er med Tubes i Hypalon, som er det ypperste og stærkeste materiale for RIB-både. Materialet er meget slidstærkt og modstandsdygtigt.

Se dem i Egå i weekenden

Baadhuset satser med Humber på de lidt mere rå modeller med Jockey indretning. De første kan ses på den Flydende Bådmesse i Egå fra den 17.-19. August 2012.

- Et par af de lidt mindre modeller sælges til attraktive introduktionspriser incl. motor, og der vil være mulighed for prøvetur, siger Henrik Bak fra Baadhuset.

Adventure bliver også vist i vandet på udstillingen. Her er det topmodellen V-650 med en indretning primært til fritids-/leisure-brug. Adventure modellerne har en mere komfortabel indretning end Humber, og er med tubes i Tyske Heytex. Heytex er et materiale bestående af syv lag i høj slidstyrke.

Båden bliver vist med en Mercury 125HK Optimax og forskelligt udstyr til en skarp pris lige under 200.000 kr.

- Vi skulle også have vist to andre modeller fra Adventure, men de blev solgt lige efter de kom til vort lager, fortæller Daniel Bak fra Bådhuset.

content-loader
content-loader
content-loader