Gå til hoved-indhold
Den nye autopilot er både velegnet til rorpind og kan nemt tilkobles rorkvadranten under dæk til ratstyring med eksisterende autopilot drev.Udstyr
Den nye autopilot er både velegnet til rorpind og kan nemt tilkobles rorkvadranten under dæk til ratstyring med eksisterende autopilot drev.

Jefas nye autopilot med plug&play til 8.495 kr.

Marine Electronic viser ny autopilot, Jefa AP-1 på Både i Bella. Det er den første danske plug&play autopilot, udviklet til lystbåde op til 45 fod. Den kan bruges til rorpind eller rorkvadrant.

Af Troels Lykke |

Danske Jefa Steerings nye plug&play autopilot AP-1, er udviklet efter forespørgsel fra kunderne til Jefa's meget succesfulde produktion af ratstyresystemer og drev-enheder til autopilot.

- AP-1 er udviklet til nem intuitiv betjening, med en enkel, overskuelig kontrolenhed og nem installation med plug&play. Prisen er også overkommelig på 8.495 kr. uden driv-enhed. Det fortæller forhandler Henning Wermuth fra Marine Electronic i Aarhus.

Besparelse på Bella

Jefa AP-1 præsenteres på Både i Bella af Marine Electronic på stand B4 005A, der har et specielt messetilbud på AP-1 og det lineære drev DU-LD på 18.400 kr. Det giver en kontant besparelse på 4.595 kr. fra normalprisen på 22.995 kr.

Kontrolpanelet er fuldstændig vandtæt og AP-1's 3-dimensionelle kompas sikrer en meget stabil kurs, og det gælder også i sø på åbent hav.

Både til rorpind og rorkvadrant

Den nye autopilot er både velegnet til rorpind og kan nemt tilkobles rorkvadranten under dæk til ratstyring med eksisterende autopilot drev.

Det gælder alle former for drev, lineære drev, direkte drev, tandshjulsdrev og kompakte drev. Disse drev kan have en integreret transducer, så det ikke er nødvendigt med en separat installation.

Jefa AP-1 er velegnet til både op til 45 fod. Det nominale output er 7 ampere ved 12 volt og det maksimale output er 15 ampere. Autopiloten kan ikke tilkobles en kortplotter.

content-loader
content-loader
content-loader