Gå til hoved-indhold
Michael Lindharth (tv) fra Nordfyn Marine og Jens Kyster Rasmussen, formand for Bogense sejlklub viser udstillingens plakat frem.Udstyr
Michael Lindharth (tv) fra Nordfyn Marine og Jens Kyster Rasmussen, formand for Bogense sejlklub viser udstillingens plakat frem.

Anderledes bådudstilling i Bogense

Bogense sejlklub lukker d. 9.-10. juni dørene op for Bogense Bådudstilling på Bogense Havn og marina. Og udstillingen er lidt anderledes end gængse bådudstillinger.

Af katrine bertelsen |

Bogense Bådudstilling er et arrangement der tager sigte på at vise havnens aktiviteter og brugere frem, så man kan danne sig et indtryk af hvordan det er at sejle – for sejl eller motor. Det skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Et samarbejde mellem Bogense sejlklub og Nordfyn Marine er mundet ud i en weekend, hvor landkrabber og søens folk kan møde hinanden på Bogense havn og marina.

Programmet, for både børn og voksne

Medlemmer af Bogense Sejlklub stiller deres sejlbåde/motorbåde/joller og viden frem til fri rådighed, så man kan få en snak og en sejltur. Du kan også møde medlemmer af Langturs-sejlerne,  der også sejler til Bogense i weekenden d. 9-10 juni.

Søværnets to gamle smukke øvelsesskibe Svanen og Thyra kommer og lægger til i den gamle havn. 

Marinehjemmeværnet kommer med deres båd og viser udstilling om deres virke, samt laver aktioner, -måske med redningshelikopter.

Coronet Yacht Club kommer med flere af deres nostalgiske, dansk byggede Coronet både, ligesom det er muligt at få en snak med folk fra Langturssejlerne.

For børnene bliver der bla. arrangeret sørøvertur med det gamle træskib Castor og krabbefangst ved den lokale fiskeforretning/restaurant.  

Fyns Dykkercenter laver opvisning og finder genstande på bunden af havnen.

Blandt udstillerne kan man få oplyst alt, hvad man ønsker at vide om både, udstyr, undervisning, forsikring og meget mere lover arrangørerne. 

Hvor og hvornår

Det hele sker  i weekenden 9.-10. juni fra kl. 10-18, hvor arbejdsgruppen bag Bogense Bådudstilling garanterer for mange aktiviteter og konkurrencer, for hele familien. 

Læs mere, og se et detaljeret program på Bogense Bådudstillings hjemmeside.

Kilde: Pressemeddelelse: Bogense Bådudstilling

content-loader
content-loader
content-loader