Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Arkivfoto: Troels Lykke

Jan Hansen vil ikke hakke på frivilligt arbejde

Baltic Sea Challenge i Helsingør var ikke Kerteminde-standard. - Der er plads til forbedringer, siger X-40-sejler, Jan Hansen, der dog er forsigtig med kritik.

Af Troels Lykke |

Som set før, så er der hårde ord i kommentarfelterne på de danske netsites i sejlsport.

På baadmagasinet.dk skriver en Torben Jacobsen blandt andet, efter Baltic Sea Challenge forleden blev sejlet i Helsingør.

- Banerne var kastet ned fra himlen, og kommunikationen fra banneledelsen var mildest talt mangelfuld. Bådene blev taget i mål i forkert rækkefølge, og faciliteterne på land vil jeg slet ikke komme ind på, da jeg nok kommer til at skrive noget jeg fortryder.

Quantum-sejlmager Jan Hansen, rorsmand på en X-40, og formand for Danboat, vil ikke bruge samme retorik om stævnet han selv deltog i.

- Jeg vil ikke hakke på de frivillige, som man har gjort det på et site. Jeg vil gøre det på en mere konstruktiv måde og Big Boat Serien lever fint, nu mangler der kun at blive sejlet i Rungsted i år, siger Jan Hansen.

Han har dog også kritik af stævnet og Helsingør Amatør Sejlklub.

- Der var da plads til forbedringer, fx lidt hurtigere med online resultatformidling og mere PR omkring stævnet, men sidste år var der 7 både, nu er der 15, siger Jan Hansen til minbaad.dk.

Se resultater fra Helsingør hvor en X-40 Sirena vandt

content-loader
content-loader
content-loader