Gå til hoved-indhold
, hvor man skal skrive om kapsejladser, markante personligheder, vedligeholdelse, både, trim og ture. Foto: Robert DeavesSejlklubber
Sejlunionen vil som et bådblad, skrive om kapsejladser, markante personligheder, vedligeholdelse, både, trim og ture. Her ses Jonas Høgh-Christensen. Foto: Robert Deaves

Dansk Sejlunion søger efter en sejler-journalist

Dansk Sejlunions kommunikation skal styrkes, og derfor søger DS en kommunikationsmedarbejder til en nyoprettet stilling. Læs den her.

Af Troels Lykke |

Du behøver ikke at være vokset op ombord på et gammelt træskib eller have vundet talrige sejlsportsmesterskaber.

Til gengæld skal du brænde for at være med til at styrke Dansk Sejlunions kommunikation, således at de danske sejlere over de kommende år oplever en markant større direkte synlighed af Dansk Sejlunion og af dansk sejlsports aktiviteter. Det skriver Dansk Sejlunion på sejlsport.dk.

Du bliver ansvarlig for at producere de daglige bidrag til Dansk Sejlunions hjemmeside, Sejlsport.dk, samtidig med at det også bliver din opgave at sørge for, at der er masser af relevant skumsprøjt i Dansk Sejlunions kvartalsmagasin Sejler.

Det bliver med andre ord dig, der fremover sørger for, at disse to kommunikationskanaler løbende er et overflødighedshorn af stof om kapsejladser, markante personligheder, vedligeholdelse, både, trim, ture, sejlsportsrelateret forbrugerstof, sikkerhed, beklædning, grej, tips og tricks for sejlere. Skriver DS videre.

Samtidig skal du have næse for den gode klubrelaterede historie, som måske kan tjene som inspiration for andre medlemmer. Derudover deltager du aktivt i Dansk Sejlunions øvrige kommunikations-arbejde.

DS søger en profil, der:

  • Er indehaver af en præcis, skarp og flydende pen, og samtidig kan holde flere kommunikations-projekter i luften på samme tid.
  • Med lethed producerer indhold til flere forskellige platforme samtidig - herunder også web-tv.
  • Gerne har flere års erfaring med kombinationen af at producere indhold til et trykt magasin og samtidig levere en fast strøm af nyheder af høj kvalitet til nettet.
  • Har erfaring med pressekontakt og presseberedskab.
  • Gerne har kendskab til eventbaseret kommunikation og markedsføring.
  • Begår sig professionelt og strategisk på sociale medier og i debatfora.
  • Har kendskab til sejlsportens verden.

Det er en forudsætning for at søge jobbet, at du:

  • Har en faglig relevant videregående uddannelse som cand. com., journalist eller lignende, eller har flere års dokumenteret erfaring fra lignende stillinger.
  • Har it-teknisk snilde, således at de mest basale udfordringer kan løses på stedet af dig selv.
  • Har kendskab til og forståelse for det at arbejde i en politisk ledet, frivillig medlemsorganisation

Læs hele jobopslaget her

content-loader
content-loader
content-loader