Gå til hoved-indhold
Tur
Vi kan ikke se om det er Jens eller Tina på billedet, men det blæser ser det ud til.

Pulsen gik i feriemode da iPhonen døde af saltvand

Sejlferien er enestående, man glemmer hverdagen og kobler af. Læs en livsbekræftigende beretning fra Dragonfly 35-sejlerne Tina og Jens Thuesen, der i dag sejlede i 22 m/sek. - i haglbyge.

Af Troels Lykke |

Sejlerferien er enestående, det skriver Jens og Tina Thuesen til minbaad.dk. De to bor til dagligt i Schweiz, men hvert år holder de to danskere ferie i deres hjemland. Lige nu er de i Svendborg.

Hverdagen glemmes, ikke mindst da telefonen fik vand.

Det skete i mit forsøg på at checke emails mellem Sjællands Odde og Gilleleje i cockpittet på en Dragonfly 35 med 18-19 knobs fart

Det resulterede i at min iPhone fik en saltvandsindsprøjtning, der fik kredsløbene til at irre og ferien kan så virkelig nydes uden forstyrrelser fra fastlandet.

22,3 m/sek. i haglbyge

Af andre højdepunkter kan nævnes at vi i dag målte 22,3 m/s i smålandsfarvandet i en haglbyge på kryds fra Femø til Svendborg. 

Solbriller er iøvrigt glimrende til at beskytte mod hagl, bortset fra at man ikke kan se noget, men det gör ikke så meget, der er ikke mange at sejle ind i, da de fleste hygger sig med at väre indeblæst i havnene.

Kaffen i dørken - er det sjovt det her

Eller som min tålmodige kone sagde, da kaffen røg i dørken og Fyn forsvandt i et skybrud: „Er det sjovt, det her?“

Og så er der noget at snakke om i havnene og folk bliver lidt hyggeligere, os der trofast holder feie på  bådden i juli kommer lidt tættere på hinanden vi er jo i "samme båd".

Set udefra kan man godt undre sig lidt om det virklig er ferie, ja og det gør vi også selv. De få solstrejf og vindhuller med under 12 m/sek nydes til gengæld i fulde drag de minutter de varer.

Hilsen fra svendborg

Jens og Tina

content-loader
content-loader
content-loader