Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Førrende danskere ses her. Foto: Hajduk
Kapsejlads
Kapsejlads

29er EM - danskerne nummer 1 og 2 i Polen

Aarhus-sejlerne Ida Marie Baad Nielsen og Marie Thusgaard Olsen er efter to dages sejladser et point foran Katja Salskov-Iversen og Christian Christfort Gormsen.

Af Troels Lykke |

Dag 1 ved EM i 29er var med blå himmel, fladt vand og vind på 7 - 10 m/sek. med pust på 15 m/sek og meget springende forhold gav alle 99 mandskaber udfordringer på den første dag til 29er EM i Sopot, Polen. Det fortæller 29er-far, Pierre Baad Nielsen til minbaad.dk. 

Dagen sluttede med at Ida Marie Baad Nielsen og Marie Thusgaad Olsen fører over Marit Llena og Oriol Mahiques fra Spanien. Katja Salskov-Iversen og Christian Christfort Gormsen ligger 3.

Slagregn på dag 2

Dag 2: Byger gjorde at den blå himmel ofte blev erstattet af slagregn og hårde pust efterfulgt af død vind betød en dag, hvor vinderne var dem der var bedst til at skifte gear og til at gætte, hvor den næste fordel opstod.

De danske sejlere fortsætter med at føre 29er EM. Ida Marie Baad Nielsen og Marie Thusgaard Olsen er 1 point foran Katja Salskov-Iversen og Christian Christfort Gormsen.

Dagen i dag er begyndt med vindstille og støvregn, hvorfor alle sejladser er udsat.

Live-rapporter og daglige resultater: www.29ereuropeans.org
Facebook: Int. 29er klasse. Twitter: # Int29er

content-loader
content-loader
content-loader