Gå til hoved-indhold
Man kan fx leje en Bavaria 39 Cruiser.Tur
Man kan fx leje en Bavaria 39 Cruiser.

Gratis bådudlejningsportal på scancharter.com

Scancharter og Dancharter, som begge har lejet både ud i Danmark i mere end 30 år, lægges nu sammen og ændres samtidig til at være en gratis bådudlejningsportal på internettet.

Af Troels Lykke |

Målet er at skabe én yachtcharterportal på internettet, hvor alle, som har interesse for at opholde sig ved vandet, kan finde det, de søger.

Det gælder uanset, om man ønsker at leje en lille jolle, en luksuriøs motorbåd, en kanalbåd i Frankrig eller sejlbåd i Danmark eller udlandet. Lige meget om båden er stor eller lille - i Assens eller Athen, så findes det her.

Danmarks største udlejningsfirma på vandet Sunway Seatravel, står bag denne bådudlejningsportal. Seatravel beskæftiger sig både med  bådudlejning i Danmark, men udlejer også  flodbåde  /og  sejlbåde  overalt i hele verden.

"Målet er at gøre det meget lettere for folk, som ikke selv ejer en båd, at få nogle fede oplevelser på vandet", fortæller Mads Christiansen fra Sunway Seatravel.

Det er gratis

Det er gratis at uploade sin båd på  www.scancharter.com både for private og for professionelle bådudlejningsfirmaer.

"Vi er glade for, at der allerede nu er over 100 udlejningsbåde på websitet. Det betyder, at de besøgende allerede nu har mange både at vælge imellem. Men vi regner med, at mange flere kommer til i løbet af vinteren, så udlejningsportalen ved sæsonstartens begyndelse indeholder et stort udvalg at vælge imellem."

Scancharter.com henvender sig til bådinteresserede i Skandinavien og det nordlige Europa, og er derfor fra starten tilgængelig på 5 forskellige sprog.

content-loader
content-loader
content-loader