Gå til hoved-indhold
Leje i steder for at eje, er konceptet for DanCharters nye webportal. Foto: dancharter.dkTur
Leje i steder for at eje, er konceptet for DanCharters nye webportal. Foto: dancharter.dk

Nem bådleje på nettet

DanCharter står bag en ny webportal, hvor du nemt kan udleje eller leje en båd. Som udlejer kan du oprette en annonce på sitet, det koster 495 kr for 12 måneder.

Af katrine bertelsen |

DanCharter formidler udlejning af både på nettet. Nu kan du – nemt og bekvemt –  udleje eller leje din båd on-line.

En webportal for den moderne sejler

Der har i de seneste mange år været skrevet meget omkring, hvor lidt en gennemsnitlig lystbåd i dag benyttes, sammenlignet med for 20 år siden. Direktør, Mads Christiansen i Seatravel, der står bag det nye website finder denne udvikling helt naturlig og siger.

- En moderne sejler vil gerne sejle, men vil også gerne spille golf, tennis eller stå på ski. Derfor kan det være svært at finde tid til at udnytte båden optimalt, ligesom bådene i dag er blevet større og dyrere. 

Tjen penge på udlejning

Nu kan bådejere meget lettere tjene penge ved at udleje deres båd, når de ikke selv bruger den, og det tager kun 10 minutter at oprette en annonce på den nye webportal siger DanCharter.

Teksten oversættes automatisk til engelsk, tysk, norsk og svensk og dermed får man nemt adgang til en stor mængde interesserede sejlere. Det er nemt, at lave en beskrivelse af båden, ligesom man kan oploade billeder af båden, vise hvor den ligger på et kort, og indtaste priser.

Både for private og professionelle

De fleste firmaer, der beskæftiger sig med udlejning af både i Danmark støtter op omkring initiativet og oploader deres både på det nye website. Mads Christiansen fra Seatravel understreger, at det ikke kun er forbeholdt professionelle, at få deres både på websitet. 

- Hele idéen er netop, at vi ønsker at hele Sejlerdanmark skal få mere glæde af deres fritid til søs. I stedet for at læne sig tilbage og begræde udviklingen, som mange har gjort alt for længe, så gør vi noget ved det. Der ligger lystbåde for flere milliarder i danske havne, som bliver brugt alt for lidt. 

Det nye website gør det billigere for både ejere og lejere, at komme ud at sejle. Skulle der så være en lejer, der bliver grebet så meget af "livet til søs", at de vil bruge mere tid på det, så tager vi med glæde æren for det, slutter Mads Christiansen fra Seatravel.

Du kan se den nye portal her, og se om det er noget for dig. Du kan også besøge DanCharter/Sunway SeaTravel på Både i Bella stand E – 002, d. 1. - 4. marts  

Du kan også bruge FACEBOOK på www.facebook.com/sunwayseatravel hvor du finder nyheder, billeder, tips og beretninger fra sejlerferier eller flodbådsferier.

Læs også mere på: www.scancharter.com

content-loader
content-loader
content-loader