Gå til hoved-indhold
Ole Larsen var mindste båd under Bådnyt og Svenborg Amatør Sejlklubs singlehandsejlads i september. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Ole Larsen sejlede i mindste båd under Bådnyt og Svenborg Amatør Sejlklubs singlehandsejlads i september. Foto: Troels Lykke
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

TV: Ole Larsen træner til Minitransat til oktober

Den 41-årige tømrer optræder nu i en prof-video, hvor solosejleren vintertræner ud for Egå. Målet er at krydse Atlanten til oktober.

Af Troels Lykke |

41-årige Ole Larsen fra Randers er tømrer til hverdag og her sparer han op til at kunne sejle Minitransat, over Atlanten, en tur, der med elektronik, sikkerhedsudstyr og meget andet, kan blive meget dyr.

Nu er der en lille PR-film om ham skabt af journalist og fotograf Per Ølholm fra sejlerfilm.dk

- Filmen er produceret for at skabe mere opmærksomhed om mit projekt. Jeg søger sponsorater for 300.000 kroner der skal til for at sejle Minitransat-sejladsen, det kan også være produktsponsorer, jeg skal bruge en del elektronik og sikkerhedsudstyr for at deltage i sejladsen, siger Ole Larsen i dag til minbaad.dk.

Han skal inden 30. juni have sejlet 2.000 sømil, heraf 1.000 sømil alene, som kvalifikation til Minitransat den 13. oktober 2013.

Ole Larsen drømmer om at sejle solo jorden rundt i Velux5Oceans i 2014.

Se videoen med Ole Larsen, der vintertræner ud for Egå for tiden. Følg ham også på her: www.facebook.com/Dansail

 

content-loader
content-loader
content-loader