Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Stemning i Svendborg. Fotos: Troels Lykke
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt

2.000 besøgte udstillingen Fyn til Søs i Svendborg

Lørdag 9. juni var der godt besøgt på den flydende bådudstilling i Svendborg, men dagen efter regnede det og mange besøgende blev væk. Vi besøgte udstillingen.

Af Troels Lykke |

Modelbåde, Hjemmeværnet, den store maritime grossist, Palby Marine, Walsteds, Sejlerbutikken, Gnisten og Leif Larsen fra Svendborg var blandt de mange udstillere under Fyn til Søs den 9. og 10. juni. 

Solen skinnede og man kunne se på en del brugte både, desværre var det småt med nyheder på den lille hyggelige udstilling i Svendborg havn. 

Men da minbaad.dk kiggede forbi lørdag 9. juni var der masser af sejlere på kajen og forhandlere var optaget af deres kunder. 

Super telt med gode tilbud

Og udstyrsteltet i den nordlige ende var proppet med mennesker og der var da også gode tilbud at hente. Om søndagen kom regnen og kulden i den ustabile danske sommer og det kom til at koste besøgende.

-Det var dyrt med regnen, det betød at få kom om søndagen, men vi delte en lodtrækningskupon ud og derfor kan ved vi, at vi cirka var 2.000 besøgende og det er 500 mere end i 2011, men i 2010 var vi cirka 4.000 besøgende, siger Heine Hilbrecht, der hjalp det lokale Maritimt Center Danmark med udstillingen.

Leif Larsen Marine med 15 både

Henrik Larsen, der arbejder for Leif Larsen Marine i Svendborg var med. Om udstillingen siger han:

-Selvom de besøgende svigtede os søndag var det alligevel en fornuft udstilling, da vi fik solgt en båd og fik gode kontakter.

Leif Larsen Marine udstillede 15 nye og brugte både og var dermed den største udstiller på Fyn til Søs.

content-loader
content-loader
content-loader