Gå til hoved-indhold
BådNyt laver i samarbejde med Svendborg Amatør Sejlklub en helt ny event, der skal udfordre de bedste danske sejlere i kølbåde og i flerskrogsbåde.Kapsejlads
BådNyt laver i samarbejde med Svendborg Amatør Sejlklub en helt ny event, der skal udfordre de bedste danske sejlere i kølbåde og i flerskrogsbåde.

BådNyts SølvRoret - ny singlesejlads Fyn rundt

BådNyt vil udfordre de bedste danske singlehandsejlere i kølbåde og i flerskrogsbåde. Start og slut bliver ud for Svendborg Amatør Sejlklub.

Af Troels Lykke |

Der er som i Sølvspileren rundt om Sjælland,  tale om en enkeltstart, men denne gang skal der sejles rundt om Fyn, og det skal gøres single hand. Altså en enkeltstart i en sejlbåd med en enkelt mand eller kvinde om bord. 

For at markere slægtskabet med SølvSpileren har bladet valgt at kalde sejladsen for "BådNyts SølvRoret". 

Faktisk er der tale om to sejladser, for der er både et løb for kølbåde og et for flerskrog. 

Der bliver fast start-/målhavn i Svendborg, hvor BådNyts samarbejdspartner og Svendborg Amatør Sejlklub vil tage sig af praktik og logistik som f.eks. tidstagning. Det skriver BådNyt.
 
Jan Møller er konsulent
 
- Sejladsens regler er i skrivende stund ved at blive udformet. Som konsult til denne opgave har BådNyt fået assistance af Danmarks ukronede singlehand konge Jan Møller, der som den eneste dansker har sejlet jorden rundt non-stop singlehand, fortæler Morten Brandt, redaktør på BådNyt.
 
Er du interesseret i at forsøge dig som single hand-sejler på Fyn Rundt-distancen og vinde den evigt vandrende SølvRor-pokal, så kontakt BådNyt på redaktionen@baadnyt.dk

content-loader
content-loader
content-loader