Gå til hoved-indhold
18-footer klassen tilbyder sponsorplads på Eurosport. Foto: 18footer.orgKapsejlads
18-footer klassen tilbyder sponsorplads på Eurosport. Foto: 18footer.org

18-footer på Eurosport

18-footer klassen har lavet en aftale med Eurosport om, at tv-kanalen viser fem af klassens internationale sejladser. 18-footeren mangler stadig sponsorer der ønsker at komme med i Eurosport.

Af katrine bertelsen |

Det går stærk i 18-footer klassen!  Både på vandet som altid, men også på medie fronten. Sæsonen er snart slut i Australien - men starter snart i Europa, og der er ledig sponsorplads. 

- På 18 footer klasseorganisationens vegne har jeg lavet aftale med Eurosport om at Eurosport viser fem af vores internationale sejladser, fortæller Søren Clausen fra klasseforeningen. Europamesterskabet vises som en serie på 3 x 26 minutter.

- 18 footeren mangler stadig sponsorer der ønsker at komme massivt med i Eurosport. Vi tilbyder stadig enkelte event sponsorships (reklamer på alle både) i det pågældende "event" – som vises i Eurosport. Prisen er 7.500 - 10.000 Euro.

Desuden tilbydes sponsorship til alle restende fem sejladser. Prisen ligger på 40.000-50.000 Euro for alle stævner, i alt 7 x 26 minutter i Eurosport.

Brugte både til salg

Det er stadig gode brugte både til salg hvis der skulle være seje danske sejlere der ønsker at prøve kræfter med 18footeren - vi hjælper gerne med yderligere informationer.

Se seneste video klip på www.18footerstv.com og yderligere informationer og fede fotos på www.18footer.org

For mere information kontakt soren@18footer.dk

content-loader
content-loader
content-loader