Gå til hoved-indhold
Udstyr

Nye små påhængsmotorer fra Evinrude

Uni-Safe A/S på Amager introducerer nu Evinrudes nye serie af 4-takts motorer i fem modeller fra 3,5 HK til 15,0 HK. Læs også om 2,6 m gummibåd med køl.

Af Troels Lykke |

Med de nye motorer dækker Evinrude området fra små bærebare motorer på 3,5 HK til top-modellerne i E-TEC serien op til 300 HK. 

- 2-takt motorer med den berømte E-TEC teknologi vil forsat være Evinrudes specialitet, men med disse nye små 4-taktmotorer har vi nu også muligheden for at kunne tilbyde Evinrude motorer til vore mindre både fra Zodiac, Bombard og Avon. Man kan altså nu fra samme leverandør få mærkevare motorer og båd i højeste kvalitet, siger salgschef Ole Schønwandt fra Unisafe på Amager

Introduktionstilbud med gummibåd
 
Det er lykkedes Unisafe at fremskaffe et begrænset parti af en top-model fra Zodiac koncernen, nemlig en ”Bombard AX 260 Air”  

Det er en  2,6 meter gummibåd med oppustelig køl, hvilket giver større stabilitet og bedre sejlegenskaber. 

- Der er tale om en ”limited edition” og båden  er  meget stilren og eksklusiv at se på. Passer med en kortbenet motor på max. 4 HK og leveres med åre, tofte, transporttaske, fodpumpe, reparations kit m.v., siger Ole Schønwandt.

- Vi har derfor i  Uni-Safe A/S sammen med forhandlere lavet et yderst stærkt tilbud på et båd-sæt der matcher perfekt, nemlig 3,5 HK Evinrude motor og denne Bombard båd fra Zodiac koncernen, forklarer Ole Schønwandt.

content-loader
content-loader
content-loader