Gå til hoved-indhold
Carbon3 ses her under VIP-sejlads mod Extreme Challenger, der i år var i DR Aftenshowet med Jes Gram-Hansen. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Carbon3 ses her under VIP-sejlads mod Extreme Challenger, der i år var i DR Aftenshowet med Jes Gram-Hansen. Foto: Troels Lykke

Mød nu Jesper Bank og Carbon3 i Düsseldorf

Carbon3-skipper Jesper Bank og projektmedejer Jakob Groth går på scenen i Düsseldorf under en af verdens største bådudstillinger, Boot, der starter lørdag 21. januar.

Af Troels Lykke |

Carbon3 holdet er inviteret af Boot Düsseldorf 2012 til at levere foredrag på scenen omkring holdets opstart og første sæson i 2011.

Det bliver Skipper Jesper Bank og projekt medejer Jakob Groth der går på scenen i Düsseldorf og holder indlæggene som vil ligge hhv:

Søndag den 22/1 kl. 14.45, mandag den 23/1 kl. 14.45, søndag den 28/1 kl. 16.00

- For Carbon3 er det naturligvis fantastisk at opmærksomheden omkring vores hold er kommet så langt at man også i Tyskland ønsker at høre mere om projektet, siger medejer af Carbon3 Jonas Pedersen.

Omtale selvom det ikke er et OL-projekt

Faaborg-sejleren forklarer videre:

- Det er superlækkert for både de mange virksomheder der støtter vores projekt, men bestemt synes vi da også, det er positivt, at der er danske sejlsportsprojekter som får fokus ude i Europa, også selv om der ikke er tale om kampagner målrettet OL.

- Vort projekt er jo i høj grad drevet af lysten til det nyskabende og for at se om vi kan være med til at flytte grænserne for mediedækningen af sejlsport, sige Jonas Pedersen, der håber at se se rigtige mange i Düsseldorf.

Udstilling: www.boot.de

Se Jesper Bank sejle over 25 knob knob med Carbon3 i juli:

content-loader
content-loader
content-loader