Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Hallberg-Rassy står stærkt som Yachts læsere: Foto: Yacht/facebook.com/hallberg-rassy

Tyske sejlere drømmer mest om Hallberg-Rassy

2.893 sejlere stemte igen på en Hallberg-Rassy som deres drømmebåd til tur- og langturssejlads, mens X-Yachts vinder hos performance-cruisere, viser undersøgelse på bladet Yacht.

Af Troels Lykke |

Hallberg-Rassy har et stærkt brand i Tyskland, for efter ti års undersøgelser hos de tyske bladlæsere på Yacht, konkluderer man at Hallberg-Rassy er helt i front, når det gælder om hvilken båd, sejlerne gerne ville eje.

25,9 procent fortæller at den svenske Hallberg-Rassy er deres drømmebåd, mens X-Yachts på en andenplads kun har 6,1 procent. Derefter følger Swan og Bavaria.

35,9 procent drømmer om en Hallberg-Rassy til langtur

Gælder det en langtursbåd scorer det svenske brand endnu højere, nemlig med 35,9 procent, mens Swan på en andenplads har sølle 5 procent.

Står det til læserne omkring en performance cruiser, så står X-Yachts straks bedre, da X-Yachts får 24,3 procent af stemmerne, mens Hallberg-Rassy kun har 6 procent i undersøgelsen.

Fem år i træk

Den danske importør af Hallberg-Rassy, Marineparken i Fredericia, Bo Hold, kommenterer undersøgelsen således overfor minbaad.dk:

- Det er jo dejligt at 25,7 procent peger på en Hallberg-Rassy som deres drømmebåd. De sidste fem år har Hallberg-Rassy været topscore i Yachts undersøgelse og  i år man så lavet en samlet konklusion på det. Vi er nummer fire når det gælder performance cruisere og jeg tror det er gået op for folk, at Hallberg-Rassy også er blevet en hurtig båd. Til langturssejlads har Hallberg-Rassy senest sejlet flotte placeringer hjem i kapsejladsen ARC (over Atlanten, red.) med to 54 fods både.

Se mere til Yachts undersøgelse: www.facebok.com/hallbergrassy

X-Yachts står stærkt som performance cruiser.

 

content-loader
content-loader
content-loader