Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Hanse 385 med selvvende-fok, der er et kendetegn hos Hanse-bådene.

Ny Hanse 385 kan ses i Bella

Hanse 385 afløser Hanse 370, der er solgt over 1000 solgte eksemplarer af. Se den fra i morgen på Både i Bella. Båden koster fra 956.000 kroner.

Af Troels Lykke |

- Hanse 385 er også hurtigt blevet en bestseller, med klassens største cockpit og rummelige salon. Båden findes i flere forskellige versioner, med bla. En eller to agterkahytter og flere forskellige salonlayouts. Hanse 385 kan udstyres med alle slags moderne bekvemmeligheder, bl.a. microbølgeovn, nespressomaskine, lysdæmpning og meget mere, siger importør Morten Nielsen fra Scandinavian Yacht Center Dragør A/S

HanseYachts ligger i Greifswald ud til østersøen, kun 5 timers kørsel fra København.

- Det betyder også at man sparer tusindvis af kroner på levering af båden. I det man kan sejle den hjem selv, i stedet for at få den transporteret på lastbil fra Mellemeuropa som visse konkurrerende mærker, siger Morten Nielsen.

Designet af America's Cup-designer

Båden er tegnet af Judel/Vrolijk & Co. Der bl.a har tegnet Admiral's og America's Cup både, konstruktørerne udmærker sig ved at tegne hurtige og trygge både der samtidig er meget rummelige.

- Hanse 385 er en videreudvikling af Hanses modelserie og nyskabende mht.  den lyse og luftige atmosfære i salonen, de tidligere tiders cigarkasse følelse er afløst af rumfølelse og luksuriøs komfort, siger Morten Nielsen, du kan møde på Både i Bella.

Prisen fra værft

Hanse 385 koster fra Kr. 956.000,- sejklar stand incl. moms leveret ab værft.

content-loader
content-loader
content-loader