Gå til hoved-indhold
OK-sejlerne er vældige glade for Vallensbæk Sejlklub, hvor bl.a. Jørgen Lindhardtsen har meldt sig ind. Billede er fra VM i OK. Foto: Søren Svarre, sejlfoto.dkKapsejlads
OK-sejlerne er vældige glade for Vallensbæk Sejlklub, hvor bl.a. Jørgen Lindhardtsen har meldt sig ind. Billede er fra VM i OK. Foto: Søren Svarre, sejlfoto.dk

Vintertræning i Vallensbæk starter med endags-stævne

Vallensbæk sejlklub inviter som tidligere sæsoner til vintertræning. - Det startes med et uhøjtideligt stævne, siger Kenneth Bøggild.

Af Troels Lykke |

I år skydes træningen dog i gang med opstart af det, som vi håber bliver en ny jolle tradition i Danmark:

Sæson finalen: Et uhøjtidelig endags-stævne, med fokus på mange korte sejladser, og et solidt socialt arrangement, umiddelbart efter sejladserne.

Det fortæller Kenneth Bøggild, nætformand i Vallensbæk Sejlklub og selv aktiv Finnjolle-sejler. Han fortæller videre:

Core data vedrørende Sæson finalen:
Dato: 10. november
Kl.: 11:00
Antal sejladser: ca. 5
Startgebyr: Kr. 200,00 (250,00 for både med støttepædagog) inklusiv flæskesteg, rødkål etc. & øl/vand
 
Vi sejler til flæskestegen har en kernetemperatur på 73 grader, hvorefter at vi halser i land til 30 min i saunaen, og herefter sviner vi os til i gris og øl.

Der uddeles ingen præmier alle start pengene bruges til Flæskesteg, ØL/vand og benzin til følgebådene.

Tilmelding via www.vallensbaek-sejlklub.dk/

Vintertræningen:
Vintertræningen starter op søndag den 11. i november 2012 til sidste søndag inden jul (23. december.2012). Træningen genoptages efter jul første weekend i marts (4. marts.2012) og indtil påske, hvor vi afslutter med en sammenhængende tre dages (torsdag, fredag, lørdag) træningslejer.

Vi mødes på havnen kl. 09.00 til en kort briefing og en kop kaffe i klubhuset. Herefter er vi klar på vandet kl. 10.00 og er effektive til kl. 12.00. Efter træningen afvikler vi en kort debriefing hvor dagens øvelser, video etc. gennemgås.

Vi træner på udlagt baner som tilpasses de øvelsesmomenter vi ønsker at træne.

I år vil vi afvikle træningen fælles med alle de voksenjoller som ønsker at deltage.

Udover voksenjoller træner ungdomsjollerne på anden udlagt bane, hvorved at vi for gode muligheder for at vise vores idrætsredskaber frem for ungdomssejlerne og de tilhørende forældre, for der ved at vise at der er muligheder for jollesejlads også efter ungdomsjollerne.

50 kroner per gang

Pris for deltagelse i træningen er sat til kr. 50,00 pr. gang. Deltages der regulært i træning henover vinteren kan jollerne stilles på jollepladsen uden ekstra vederlag.

Kortlæserne på dørene er udskiftet så alle nu kan få adgang (via kode) til omklædning, sauna etc.

Ser frem til endnu en sjov vintersæson fra Vallensbæk Sejlklub, fortæller Kenneth Bøggild.

content-loader
content-loader
content-loader