Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Sejlerne blev opsøgt af politiet, da de sejlede fra Tanumshede.

Konen styrede - manden fik spritbøde i Sverige

Dansk par vil ikke betale bøde som manden, der var beruset fik. Konen styrede motorbåden, men manden gav en kommando og det blev dyrt.

Af Troels Lykke |

Ja, Thure Malmbjerg havde drukket fire stærke øl, den dag i juni han og konen Gunilla skulle ud og fiske lidt makrel i deres motorbåd.
 
Men da det var hende, der havde fat i rattet, da de sejlede fra havnen i Tanumshede nord for Gøteborg, så troede parret sig på sikker grund i forhold til loven om spritsejlads, men sådan leger man ikke med de svenske poliser.
 
Det sku manden ikke ha sagt

For mens båden tøffede roligt afsted - stadig med Gunilla bag rattet - dukkede en politibåd op, og de blev anråbt og bedt om lægge sig ved siden af politiet.

Gunilla sejlede roligt, mens Thure kommenterede hendes sejlads, og bl.a. sagde 'Du har ikke fat i bakgearet'.
 
Og det skulle han ikke have gjort. For når han på den måde udøvede kommando, så måtte han ikke være beruset, og derfor fik han en bøde.

Vil ikke betale bøde

I går siger han til avisen bohuslaningen, at han ikke vil betale, og gerne tager sagen i retten. Skriver eb.dk.

Hans kone Gunilla er ikke bare utilfreds med udsigten til en bøde, hun er rasende over, at politiet mener, at Thure havde kommandoen, og at hun ikke var i stand til at sejle uden hans instruktion.
 
- Jeg bliver jo i realiteten umyndiggjort. Det er stærkt nedværdigende, siger Gunilla Malmberg til avisen bohuslaningen.

content-loader
content-loader
content-loader