Gå til hoved-indhold
Det var ved hyggelige Norsminde at ulykken indtraf forleden. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Det var ved hyggelige Norsminde at ulykken indtraf forleden. Foto: Troels Lykke

Ulykke mellem vandscooter og gummibåd

Ved Norsminde sejlede en vandscooter og en gummibåd sammen så blodet sprøjtede. Forinden sejlede vandscooteren rundt om det ældre ægtepar i gummibåden.

Af Troels Lykke |

 Ifølge øjenvidner havde en midaldrende mand på vandscooteren sejlet rundt om et ældre ægtepar i gummibåden. Om det var for at provokere til race eller det havde andre årsager, er ikke kendt.
 
På et tidspunkt kæntrer vandscooteren, og gummibåden med ægteparret sejler direkte henover både scooter og mand.
 
Idet, de kolliderer, letter gummibåden og vender rundt og rammer vandet med bunden i vejret og alle tre personer er nu i vandet.
 
Hurtig reaktion
 
Ikke langt bag de forulykkede, sejlede Lars Stachelhaus med sin kone i deres egen gummibåd, skiver Aarhus Stiftstidende.
 
Forinden havde de undret sig over, at gummibåden og vandscooteren så ud som om, de sejlede om kap, eller i hvert fald, under omstændighederne, alt for hurtigt, og at ægteparret havde svært ved at styre gummibåden, undrer Lars Stachelhaus, da der var blikstille vand.

»De sejlede mindst 60 kilometer i timen,« fortæller Lars Stachelhaus, der er en erfaren sejler.
 
Han og fruen ringede straks 112 på vej til ulykkesstedet, hvor kvinden forvirret svømmede rundt og kaldte på sin mand.

Blod sprøjtede
 
Da redningsfolkene fik øje på manden fra vandscooteren, valgte de at koncentrere sig om ham, da blodet formeligt sprøjtede ud af hans baghoved.
 
Manden var ikke selv klar over, hvad der var sket, og højst sandsynligt i chok; han forsøgte at kravle tilbage på sin scooter, der dog var ødelagt af sammenstødet.

Kilde: Aarhus Stiftstidende

content-loader
content-loader
content-loader