Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Sejler døde da bom slog ham i vandet

En fatal sejlbåds-ulykke kostede onsdag aften en 63-årig mand livet i bølgerne ud for Hundested i Nordsjælland.

Af Troels Lykke |

Sejler fra Nordsjælland er omkommet, efter han blev kastet i vandet ud for Lynæs Havn.

Manden, som var om bord på båden sammen med tre andre personer, var på vej ind mod Lynæs Havn efter en endt kapsejlads, da ulykken fandt sted i kraftigt blæsevejr, det skriver jp.dk

- Vinden har hevet fat i sejlet på båden, og så slår bommen den 63-årige i vandet, fortæller vagtchef Palle Jørgensen fra Nordsjællands Politi til Ritzau.

Sprang i vandet for at hjælpe

I et forsøg på at redde manden fra druknedøden spændte en af personerne på båden et reb om livet og kastede sig i bølgerne.

Men de resterende to kammerater mistede uheldigvis grebet i den anden ende af rebet, og så var der pludselig to personer, der drev rundt i bølgerne.

Det lykkedes dog for den modige redningsmand i vandet at svømme over til sin 63-årige sejlmakker og holde hans hoved over vandet, indtil hjælpen nåede frem.

Der blev slået alarm omkring klokken 20.45, og en helikopter og flere skibe deltog i redningsaktionen. Men den 63-årige mands liv stod ikke til at redde.

Det vides endnu ikke, om det er vandet, slaget fra bommen eller måske et hjertetilfælde, som har kostet nordsjællænderen livet.

Kilde. jp.dk

content-loader
content-loader
content-loader