Gå til hoved-indhold
Anders Dylov og tropper ud for Lynetten Sejlklub i Matcher 31er.Kapsejlads
Anders Dylov og tropper ud for Lynetten Sejlklub i Matcher 31er.

Sne Cup 2. juledag - en smuk og frisk sejlads

- Igen en perfekt op-ned bane af Lynetten sejlklub. Vi fik spileren op, og fløj til bundmærket, skriver Anders Dylov, der var først over målstregen i København, trods afbud fra DS-generalsekretær.

Af Troels Lykke |

Anders Dylov fra Matcher 31 skriver:

Den nye danske generalsekretær Mads Kolte-Olsen for Dansk Sejlunion havde desværre meldt afbud til vores invitation om at få genopfrisket sin kapsejlads kunnen.

Mads var forhindret af familiebesøg i Thy, men han vil gerne med til foråret. I stedet kom bådebygger Jørgen Jensen med i hans fravær.

Tjek på vindvinkler

Vi havde tjek på vindvinkler og styrke fra start, fokken var sat og alt var kørt i stilling til en vindvinkel på 240 grader og små 10 m/s. Og netop ti viste sig at være et magisk tal, da vi kom præcis 10 sekunder for sent til start.

Men til gengæld kunne vi frit slå over til højre fløj hvor vi havde forventning om at der lå mere rum vind. Da vi kom til topmærket viste det sig at holde stik, vi var første båd, tæt forfulgt af en Luffe 40, Zenit og en Dufour 44 Jeanne d’Arc.

Se fotos fra stævnet i Lynetten

Det var igen en perfekt op-ned bane Lynetten sejlklub havde lagt. Vi fik spileren op med det samme og fløj til bundmærket. På næste kryds fik den store Dufour 44 lige knebet sig forbi, men vi holdt Luffen bag os. Spilersiden var igen sjov med høj koncentration.

Hårdt at holde Dufour 44 bagved

Sidste kryds var en udfordring, vi prøvede af alle kræfter at holde Dufour 44’eren bag os, men de fysiske love kunne ikke brydes og vi måtte som ligge 30 fod båd til sidst lade dem passere i den 44 fods store båd.

Men vi slog igen til på spilersiden og kom i båd som første båd – lidt over 10 sekunder foran Dufour’en og 1 minut og 10 sekunder foran Luffe 40’eren.

Se resultatlisten 

Den fantastiske sejlads i skønt vejr med såvel sol, regn som gode temperatur på 7-8 plus grader.

Båd til salg: 265.000 kr.

Nu er der kun et minus at nævne – det er at Michael som ejer den røde Matcher 31 vil sælge den for blot 265.000 kr. og hvad gør vi så?

De bedste sejlerhilsner – Anders Dylov

Et glad hold, der lige nu fejrer sejren, lyder det fra gast Jørgen Jensen.

Luffe ligger i læen.

 

content-loader
content-loader
content-loader