Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jørgen Svendsen vandt 5. sejlads. Fotos: Frank Visler
Kapsejlads
Der var næsten ingen vind i første sejlads, der gik ved 14. tiden.
Kapsejlads
Der var medstrøm i starterne hvor der var sort flag
Kapsejlads
Stævnlederne Jakob Nybroe og Michael Bernfeld gør det godt. Foto: Lykke
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Kiwi i front ved OK-VM - René Johansen på 6. plads

De 145 OK-sejlere kæmpede i dag i let vind. Flere blev disket for tyvstart, fx formand Christian Hedlund, der røg i dagens to starter. Se Frank Visler-foto.

Af Troels Lykke |

Minbaad.dks udsendte VM-deltager havde desværre ikke mulighed for at sejle med i dag, da OL nærmer sig og faktisk var det heller ikke sjovt for alle.

Flere vi mødte efter sejladsen hang nemlig slukøret, nogle mente at dommer Christian Lerche ikke havde smidt alle der tyvstartede ud, og nogle mente at de slet ikke skulle være disket for tyvstart.

Faktum er at kiwien Greg Wilcox, fører VM. Quantum-sejlmageren der før har vundet OK-VM og nu bor i Hamborg. Lige efter ligger Finnjolle-sejleren André Budzien fra Tyskland. En af de to ligner vindere med en meget stabil serie. Svenske Thomas Hansson-Mild bliver også bedre og bedre.

Johansen tyvstartede

Først på en sjetteplads kommer René Johansen, der lavede en tyvstart i 4. sejlads i dag. Lige efter følger Jørgen Holm og derefter Bo Petersen, der tog en andenplads i dagens første sejlads, mens han blev disket i femte sejlads, vi ved dog ikke hvorfor.

Stefan Myralf, der har skuffet noget ved VM, tog i dag en tredjeplads, i 5. sejlads, hvor der blev sejlet mellem 2 og 3,5 knob. Myralf ligger nu nummer 41 efter en fratrækker.

Jørgen Svendsen har også svigtet med elevator-sejlads, men han dog sejlet to førstepladser hjem, blandt andet i 5. sejlads, han ligger nu nummer 12, viser resultatlisten.

Flere Frank Visler fotos - se stævnefotos

Se sejladserne relive på TracTrac via VM-site

content-loader
content-loader
content-loader