Gå til hoved-indhold
Der er planlagt sejladser fredag og lørdag, med søndag som reservedag. Fotos: scankap99.dkKapsejlads
Der er planlagt sejladser fredag og lørdag, med søndag som reservedag. Fotos: scankap99.dk

DM for Scan-kap 99 – præmier til alle

Korsør sejlklub har fået sponsorpræmier til DM for Scan-kap 99 der skal trækkes lod om, så man behøver ikke at ligge først i feltet, for at få en præmie med hjem.

Af katrine bertelsen |

Korsør sejlklub skal i 2012 i dagene fra den 23. til 26. august afvikle DM for den dansk konstruerede Scan-kap 99.

Korsør sejlklub skriver på deres hjemmeside.

- Vi har i Korsør sejlklub ikke det store kendskab til denne klasse og jeg mindes ikke, at der nogensinde har været en Scankap hjemmehørende i vores klub, men hvem ved måske det kommer :-)

Det skal nu nok gå på bedste vis. Kim Elmegaard fra Kragenæs sejlklub er baneleder, som skal sørge for et sportsligt veludført stævne på vandet, mens en sværm af  hjælpere vil sørge for at de sociale rammer på land er i orden. I alt vil cirka 35 til 40 frivillige have været i gang, når stævnet er afviklet.

Arrangøren lover at der vil der være flotte lodtrækningspræmier til alle deltagende både, så man behøver ikke komme blandt de præmietagende både først i feltet, for at få meget flotte præmier med hjem.

Blandt lodtrækningspræmier er der ting som: ny forluge, ny spilerstage, ny spiler, gavekort af forskellig værdi og andre sjove ting alt sammen sponsoreret af forskellige firmaer som kan ses på stævnehjemmesiden.

De deltagende både bliver i løbet af torsdagen samlet ved bro 2, som skulle give rig mulighed for socialt samvær. Der er indskrivning torsdag og afvikling af planlagte sejladser fredag og lørdag, med søndag som reservedag.

Der er mulighed for at opstille campingvogn eller telt fra torsdag til søndag på havnen.

Kulturuge i Korsør

Samme dage som der sejles om danmarksmesterskabet afholder Korsør by Maritim kulturuge så er der familie med til den kapsejlende besætning er der aktiviteter for dem i Korsør by. Mere info om disse aktiviteter på: http://www.maritimkultur.dk/

Man kan læse mere om stævnet på Korsør sejlklubs hjemmeside hvor stævnet har sin egen sektion og der er åbent for tilmeldinger.  

Kilde: Pressemeddelelse, Korsør Sejlklub

content-loader
content-loader
content-loader